Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Používáte na svém hlavním počítači 64b operační systém?

Hlasujících
312. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • 32b procesor

    95 30.45%
  • 64b procesor, 32b operační systém

    151 48.40%
  • 64b procesor, 64b operační systém, (převážně) 32b aplikace

    50 16.03%
  • 64b procesor, 64b operační systém, (převážně) 64b aplikace

    16 5.13%
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 73 z 73

Téma: Používáte 32b či 64b OS?

  1. #61
    Občasný diskutér Avatar uživatele Gulde
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    95

    Používám 32-bitové Windows XP, avšak s koupí nového počítače a notebooku samozřejmě přecházím na Visty, a to na počítači samozřejmě 64-bit(zřejmě Home Premium), a u notebooku, přesto, že bude mít 4GB RAM, předpokládám, že budou 32-bit, rovněž Home Premium.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Momentálně používám 32bitový procesor. Až si po dosloužení dosavadního stroje pořídím nový PC, přejdu na 64bit. S ním přejdu i na 64bitové Visty. Uvidím taky jak to bude s podporou SW. Moc jsem se zatím o 64bit nezajímal, ptže zatím nevypadá, že bych nový PC pořizoval. Až přijde čas, uvidím. Ale 64bitový systém je podle mě budoucností
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Používám 32bit Windows XP Professional. Nějak se mi nechce přecházet na Visty, protože mám XP rád a u Vist mi vadí grafická "přepatlanost" a pro mě trochu pomotané ovládání. Mám rád jednoduchost a účelnost. A nebo je to lenost zkusit něco nového, ale XP mi sedí více
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    jsem na tom podobně jako Kevin - mám XP, jsem s nima spokojený a nevidim důvod přecházet. Na XP zatim funguje vše, jak má a nemám s tím problémy. A na zkoušení něčeho dalšího nemám chuť ani peníze (to je radši investuju do chlazení nebo skříně).

    Jinak souhlasím, že 64bitové systémy jsou budoucnost. Já osobně plánuju přechod až na Windows 7 a to 64bit verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    44

    Já mám 64b procesor i OS, OS je ale s 32b jádrem takže ramku stale mám 3,3 či kolik je to ... už aby byl Mac OS X Snow leopard...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Občasný diskutér Avatar uživatele petnek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    117

    Teď co jsem si pořídil nový PC s Phenomem jsem zkoušel 64bitový OS, ale zklamal. Zůstal jsem tedy u 32bitů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od worldfighter Zobrazit příspěvek
    Teď co jsem si pořídil nový PC s Phenomem jsem zkoušel 64bitový OS, ale zklamal. Zůstal jsem tedy u 32bitů...
    V cem te zklamal? Bylo by dobre napsat minusy. Jako plus vidim "Neomezene" mnozstvi pameti, kterou muze system vyuzivat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Stejně jako worldfighter. Už asi počtvrté zkouším 64bit OS (Vista). Vždy po několika měsících když mám čas a náladu mu chci dát šanci. Hlavně bych rád využil plných 8GB, ale...

    - poprvé nebyly ovladače pro řadič
    - podruhé nefungoval SW který jsem zkoušel (antivir, Comodo)
    - potřetí nefungovala TV karta
    - naposledy se rozjela i TV karta v nějakém beta provozu, ale pořád nefunguje síť (aktuálně řeším)

    PS: Pro tučnáky, zkoušel jsem i 64bit Ubuntu a OpenSUSE. V Ubuntu následoval zásek a v OpenSUSE se mi nepodařilo (čti neumím) instalovat patch na síťovku, takže jsem byl bez sítě..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    11

    Opteron 144, linux vsetko 64 bit, windows 32 bit. Windows nebude imho u 64bit konkurencieschopne este najmenej 5 rokov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Obyvatel SHW Avatar uživatele pepos01
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    522

    Phenom 64bit, OS XP SP3 32bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,591

    win xp Profesional 32bit + win 7 ultimate beta 64 bit
    Tak asi tak , dle aplikaci, akle casteji bývám v XPckach
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Ihales
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    mam AMD Athlon 64 X2 a valim na XP 32bit SP3 obcas na 64bit Ubuntu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    281

    Tak já používám na desktopu Windows XP SP3 32bit, na NTB používám 32bit Windows 7.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Používáte web kameru?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 23:18
  2. Používáte podložku pod myš?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 22:58
  3. Používáte SSD?
    Od Deore3 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-02-2011, 09:45
  4. Sociální sítě: Používáte Twitter?
    Od Karel Polívka v sekci Internet
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-01-2010, 04:05
  5. Používáte GPS navigaci?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-04-2009, 20:53