Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: QuadCore AMD Phenom X4 9100e, 1800 MHz (9 x 200)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    Zdravim,mam zakl. desku Asus M3A76-CM a procak,QuadCore AMD Phenom X4 9100e.Ve Win7 64bit. se mi zobrazujou pouze dve jadra.Zkousel jsem i nahrat novy bios,ale nepomohlo to.Co se tyce podpory,tak sem se dival na stranky asusu a vse bylo ok,takze nevim v cem je problem.Nevite co s tim?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: cpu.jpg 
Zobrazení: 152 
Velikost: 102.3 KB 
ID: 26968  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Koukal jsi do msconfigu (Win + R -> msconfig -> Spuštení počítače -> Upřesnit možnosti) ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    ano zkousel jako prvni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    V BIOSu je procesor detekován jako 4jádrový ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    Detekuje tohle
    Edit:jaj sry,jsem si nevsiml,uz by to melo byti v poradu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG019.jpg 
Zobrazení: 180 
Velikost: 3.74 MB 
ID: 26984   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG018.jpg 
Zobrazení: 145 
Velikost: 3.13 MB 
ID: 26985  
    Naposledy upraveno uživatelem Thaeek: 21-10-2012 v 17:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Nešlo by prosím fotky ve větším rozlišení, bohužel z fotky 320 x 240 px nejsem schopen nic vyčíst ani s brýlemi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    V první řadě bych zkusil aktualizovat na poslední dostupný BIOS.

    Jak se procesor detekuje ve Správci zařízení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    jak jsem psal vyse,tak jsem to aktualizoval na posledni bios i predposledni,ve spravci zarizeni mam ctyri procesory,ale kdyz najedu do nastaveni pres msconfig,mam pouze dva jadra,tak jako v programu ZCpu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Dej sem screenshot okna Upřesnit možnosti spuštění z msconfig.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    tady to je
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG020.jpg 
Zobrazení: 144 
Velikost: 1.43 MB 
ID: 26987  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zruš zatržítka u počtu procesorů i paměti a restaruj. Jak to vypadá pak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Thaeek Zobrazit příspěvek
    ano zkousel jako prvni
    Takže jsi to nekontroloval
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Takže jsi to nekontroloval
    Kontroloval,ale kdyz jsem videl zaskrtle max 2 procesory,tak jsem nepocital,ze to musim vypnout,aby mi najeli vsechny ctyri jadra.
    Jinak uz mi to bezi.Jeste jedna otazecka,kdyz najedu doZCpu,mam tam 4 threads,nemelo by tam byt 8?Kazdopadne dekuji moc za help
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Thaeek Zobrazit příspěvek
    Jinak uz mi to bezi.Jeste jedna otazecka,kdyz najedu doZCpu,mam tam 4 threads,nemelo by tam byt 8?
    Ne, čtyři jsou OK. Hyper-Threading podporují pouze některé modely Intelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz
    Od depešmod v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2013, 10:13
  2. QuadCore AMD Athlon II X4 630
    Od Ricardo01 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 09:24
  3. Windows 2000 a quadcore
    Od KEOSAN v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 11:15
  4. Teplota QuadCore 2.4Ghz
    Od alpimera v sekci Chlazení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-03-2008, 00:18