Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s instalací Windows 7 bez předchozího OS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,
    koupil jsem si notebook značky Asus. Není k němu předinstalovaný OS, ale vlastním Windows 7 na DVD, který bych chtěl instalovat. Problém je, že při zapnutí nereaguje na F2 nebo F10 ani na ESC nebo DEL. Instalace se mi nespustí a já nevím co mám udělat.
    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    A o jaký Asus se jedná (typ)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    3

    Jedná se o Asus K55VM-SX102. Můžu sem dát i foto obrazovky s nabídkou, která se mi objeví.
    Naposledy upraveno uživatelem Sudiyy: 31-10-2012 v 19:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,117

    Mel by to byt Del (prislusne klavesy byvaji zminovany na uvodni obrazovce), jinak s obrazkem nevahej, vyda za tisic slov
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Také bych čekal, že na Del bude reagovat (je to takový slušný standard), nicméně už v prvním postu píše, že:
    při zapnutí nereaguje na F2 nebo F10 ani na ESC nebo DEL
    ...což tedy absolutně nechápu a snad se alespoň zobrazí nějaký návod, jak dále a bude to z screenshotu zjevné To by mně totiž dostalo... zejména tedy pokud není bios nastaven tak, aby defaultně nejprve zkusil boot z CD a pak z HDD... anebo alespoň když to nejde z HDD, tak z CD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,117

    To, ze mu to nereaguje na Del (ci Esc) neznamena, ze neni chyba v telese mezi zidli a klavesnici
    Pockame na obrazek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    3

    Dobré už mi to reaguje musi se uplně okamžitě F2 a pak to přejde do biosu předtim mi to nereagovalo už je to ok naštěstí :-)
    Naposledy upraveno uživatelem Sudiyy: 01-11-2012 v 20:22
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,117

    Mas tam freedos, normalne nastartuj libovolnou volbou a pak dej fdisk /clearall , tim komplet smazes disk. Ty funkcni klavesy (Del Esc apod) jsi mackal opakovane ihned po stistu zapinaciho tlacitka?
    Odpovídat lze po přihlášení