Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Hp 655 nefunkcni Fn po reinstalaci os

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    Mam nainstalované některé ovladače ze serveru hp, ale mají tam některé špatně, jako třeba ovladač wifi. Potřebuji jen poradit se zprovozněním.
    ntb:http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00812K30001NGQ
    system: w7 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Stáhni všechny ovladače co najdeš,stalo se mi to u jednoho Vaia,nakonec jsem zapl plnej provoz firewallu a antiviru a stahoval vše možné (Ovladače na stránkách většinou nefungovaly/Win Ultimate 64bit...)


    Edit.Ten tvůj ntb je novej,to by mělo fungovat z těch stránek,to Vaio je z 2010
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    Prohleadal jsem jejich stranky a nemaji tam žádný ovladac na klavesnici pouze na touchpad. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...nvOID=4063#120
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    A ten jsi stahoval ? Není třeba možný ,že by to fungovalo? V desciption je teda napsaný ,že je to pro ten touchpad ,ale je to v kategorii Keyboard, Mouse and Input Devices

    Edit.zkus se dostat do Biosu (f10) ->System configuration a zapnout funkci Action Keys Mode
    Naposledy upraveno uživatelem Matherdet: 31-10-2012 v 23:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    Prohližel jsem spravce zařízení a u klávesnice není nic, jen základní od windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Zkuste teda ten Bios...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    jelikoz jsem mazal hddd a vubec sem neasahal do biosu (jen jsem menil bootovaci pořadí) tak si nemyslím, že by to byl bios. A ASUS ma taky samostatny program jak na touchpad tak na kůavesu Fn. Zřejmě se hp o ovladače na nejlevnějši ntb nezajímá
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,111

    Pro spravnou funkci stahni HP Quick Launch Software.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    103

    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po reinstalaci problém s internetem
    Od Blystar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2014, 10:26
  2. zpomalení pc měsíc po reinstalaci win xp
    Od plaskotch v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-01-2013, 10:00
  3. Windows Vista: Problém aktualizací po reinstalaci
    Od Nightwish v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-12-2012, 13:22
  4. Poblem s reinstalaci windows
    Od mike033 v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2012, 15:56
  5. Pár problémů po reinstalaci XP
    Od JamieChrisCz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 27-02-2011, 23:58