Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Nový zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    Zdravím dva dny zpět mi odešel stary zdroj, koupil jsem si nový Zdroj Enermax NAXN ENP450AGT 450W po zapojení jsem zkusil zapnout PC ale nejede mi obraz ani klavesnice s myší. Děkuji za rady a odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Zapojil jsi všechno přídavné napájení, konektory jsou řádně zacvaknuté ? Zkoušel jsi odpojit vše nepotřebné ke startu počítače (HDD, DVD, apod) ?
    Jen pro info o jakou sestavu se jedná a jaký byl předchozí zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    starý model byl FSP AX400-PNF, grafika asus hd 5670 1GB, AMD Phenom Quad Core 9500+, Gigabyte GA-M56S-S3, propojené mám snad všechno k zakladovce, cpu, hdd i dvd rom k zakladovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Nechci strašit, ale možná vzal starý zdroj něco s sebou. Máš možnost zkusit nový zdroj v jiném PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    Teď jsem zjistil že na procesoru je z ohlých pár článku, tak jestli to nemůže být tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Citace Původně odesláno od milcek98 Zobrazit příspěvek
    Teď jsem zjistil že na procesoru je z ohlých pár článku, tak jestli to nemůže být tím.
    Článků ? Myslíš pinů, zřejmě ... o jaký se jedná procesor ? Můžeš defekt vyfotit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    AMD Phenom Quad Core 9500+ jo piny jsou na každém kraji trošku ohlé, bohužel nemam k dispozici foťák.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Pravděpodobně jsi je ohnul při vyndávání. Kdyby byly již dříve, nedostal bys procesor do patice (a pokud náhodou ano, jsou nutně některé zlomené).

    Mírné ohnutí pohodlně srovnáš např. nožem, kreditkou apod.

    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 17-11-2012 v 19:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    nejspíš to bude tím, bohužel mohli by jste mi nějaký doporučit za rozumější cenu. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Takže jsou některé piny ulomené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    jeden
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Kolik by jsi do nového procesoru mohl investovat. Rozhodně bych do sestavy moc peněz nedával, už se to nevyplatí - AMD Phenom II X4 945, rev. C3
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Patrně jde o nějaký klíčový. Jeden chybějící zemnící/napájecí by nevadil.

    Procesory podporované deskou: http://www.gigabyte.com/support-down....aspx?pid=2607

    Z nových čtyřjader seženeš např. Athlon II X4 640, nebo Phenom II X4 945. Levnější alternativou jsou dvoujádrové modely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    7

    dík moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    V podstatě ať koupíš cokoliv (X2/X4) určitě si polepším výkonově a rozdíl poznáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nový Zdroj
    Od gouzdog v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-03-2013, 13:09
  2. Novy zdroj do HTPC
    Od Mistrix v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2012, 21:05
  3. Novy zdroj
    Od kowaltsky v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-08-2011, 16:23
  4. Nový zdroj do PC
    Od MaoCeTung v sekci Zdroje
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 19-11-2010, 00:06
  5. Nový zdroj
    Od neotek v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2008, 10:23