Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Dotaz jestli to bude pasovat.

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Finker Zobrazit příspěvek
    Nenašla by se grafická karta nad 1 gb do mého zdroje?..nechce se mi měnit ten stálý zdroj
    Není tak důležitá velikost paměti, jako její rychlost a celkový výkon karty. Pokud bys měl vybrat kartu, která by ti na tom běžela, tak bys byl výkonově hodně daleko za tou GTX660.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    300 W zdroj je slabý pro drtivou většinu grafických karet s kterými si lze zahrát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    okej okej
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    promin te že ještě otravuji, ale...utáhl by ten procesor i 660 TI? Zdroj už mám nový (500W)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Ano utáhl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    45

    Sorry , chcel by som sa pripojiť s otázkou o GK.
    Mám dosku M2N-MX Asus , Athlon X2 5600 a 3,5Gb RAM , W7 , a 750W zdroj.
    Chcel by som upgrade GK , kúpil som Gigabyte GTX 570 SOC no bola reklamovaná , anabáza je v inej časti popísaná.
    Bol by problém s GK s PCI-E 2,3 ? Ja sa neviem dopátrať čo to vlastne v doske mám za typ PCI-E.
    Chcel by som nejakú 560Ti či 650Ti.
    Doteraz mám v doske ATI 4770 s Accelero S1.
    Hry u nás idú hlavne po nete /World of Tanks , League of Legends , WoW /
    čo vy na to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    PCI-e by měla být zpětně kompatibilní, takže 560Ti nebi 650Ti by měla jet. 560Ti jsem sám měl, v desce s PCI-e 1.1 a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Socket 754/939/940: Bude to tam pasovat a běžet v pořádku?
    Od Atti022 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 16:13
  2. DDR2: Bude pasovat tato RAMka ?
    Od )aguar v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-06-2010, 08:42
  3. Grafické karty: Bude pasovat Graf.
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-07-2008, 14:40