Čaues, nesetkal se už někdo z vás s problémem svolantem s pedály, respektive s temi pedály. Bratránek dělal generálku a dal mi je, ale příslůušenství (Cd návod už k tomu není ) ani nevím výrobce budo to nějaká šunka :D. Volant mi vpoho jede ale s těmi pedály je to horší, fungují jako tlačítka 3,4 ne jako osa zkoučel jsem myslím cokoliv ale už si nevím rady, doufám že mi nenapíšete že at to vyhodím atd.. to by mě nasralo. Není nějaký, vím že se to řekne jednoduše, nějaký software na to aby mi to ty pedály povolilo? v ovládacích padelech mi to nechce povolit tu možnost volant s pedály. Jen co jsem vykoumal je, že ty pedály jsou analogové a když chcu ve hře se rozjet tak jedině, že budu mačkat tlačítko MODE :D
napiš co je to za volant-na zadní straně pedálů by měl být štítek
a napiš co máš za pc+operační systém
a napiš co máš za pc+operační systém
Je tam RoHS PCW 25023 tak nevím jako značka to nevypadá ale nic jiného tam není
a OS:
Operační systém Microsoft Windows XP Professional
Aktualizace Service pack Service Pack 3
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Typ CPU Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Název základní desky Asus P4SD-LA ¨
Pracovní paměť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Herní ovladač Ovladač herního ovladače Micros
a OS:
Operační systém Microsoft Windows XP Professional
Aktualizace Service pack Service Pack 3
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Typ CPU Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Název základní desky Asus P4SD-LA ¨
Pracovní paměť 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Herní ovladač Ovladač herního ovladače Micros
[QUOTE=Honzátor;518889]Čaues, nesetkal se už někdo z vás s problémem svolantem s pedály, respektive s temi pedály. Bratránek dělal generálku a dal mi je, ale příslůušenství (Cd návod už k tomu není ) ani nevím výrobce budo to nějaká šunka :D. Volant mi vpoho jede ale s těmi pedály je to horší, fungují jako tlačítka 3,4 ne jako osa zkoučel jsem myslím cokoliv ale už si nevím rady, doufám že mi nenapíšete že at to vyhodím atd.. to by mě nasralo. Není nějaký, vím že se to řekne jednoduše, nějaký software na to aby mi to ty pedály povolilo? v ovládacích padelech mi to nechce povolit tu možnost volant s pedály. Jen co jsem vykoumal je, že ty pedály jsou analogové a když chcu ve hře se rozjet tak jedině, že budu mačkat tlačítko MODE :D[/QUOTE]
Tento volant bych si tipl ze jsi koupil v Kauflandu v akci,pac ho tam ted meli a stydis se to rict :-D Je to cinsky vyrobek. No to je fuk, ja ho mam a pedaly normalne funguji, napr u F1 formuli jsem je musel zaktivovat primo ve hre,pac vubec nereagovaly,ale normal to jede. Problem je s volantem, ten taky funguje, ale neni ho jak sestelovat,protoze k tomu volantu prakticky neni ovladac, v krabici bylo instalacni cd, to vsak je prakticky k nicemu,pac po nainstalovani vyprodukuje jen dll knihovnu,ktera prakticky ale nic nemeni,volant se chyti i bez ni. Ale zadny ovladac s nastavenim volantu a jeho citlivosti apod tam proste neni,takze... Tys ten volant sesteloval jak? Pres co? Diky.
Tento volant bych si tipl ze jsi koupil v Kauflandu v akci,pac ho tam ted meli a stydis se to rict :-D Je to cinsky vyrobek. No to je fuk, ja ho mam a pedaly normalne funguji, napr u F1 formuli jsem je musel zaktivovat primo ve hre,pac vubec nereagovaly,ale normal to jede. Problem je s volantem, ten taky funguje, ale neni ho jak sestelovat,protoze k tomu volantu prakticky neni ovladac, v krabici bylo instalacni cd, to vsak je prakticky k nicemu,pac po nainstalovani vyprodukuje jen dll knihovnu,ktera prakticky ale nic nemeni,volant se chyti i bez ni. Ale zadny ovladac s nastavenim volantu a jeho citlivosti apod tam proste neni,takze... Tys ten volant sesteloval jak? Pres co? Diky.