Jak má správě rozchodit PC ?
Dobrý den, tento týden jsem zakoupil herní počítač (http://www.euronics.cz/stolni-pocita...s0867/p323861/) a poté co jsem tam nainstaloval pár her, jsem zjistil, že se mi trhají i přes to, že má pc docela slušný HW, který daleko předčí požadované nároky dané hry (zkoušel jsem Zaklínače 2). V pc mám nainstalovaný operační systém Windows 8, ale jinak tam mám zatím pouze základní programy (Adobe, Icq, Skype atd.), které jsem měl čas nainstalovat a ty by počítač zpomalovat rozhodně tolik neměli. Ale co jsem koukal, tak vůbec nevím jestli mám nahrané nějaké ovladače grafické karty a nebo jsou ještě jiné programy, které bych měl pro hraní her nainstalované ? ... Nic jiného už mě nenapadá a předem děkuji za odpovězení na dotaz. Ten počítač je pro mého bratra a k vánocům jsem mu koupil hru Assassins Creed 3 a byl bych rád, aby to pak bez problému rozchodil.
S pozdravem Radek
HW:
- čtyřjádrový procesor AMD A10 (3800 MHz)
- grafické karta Radeon HD 7660D
- pamět (DDR3) o velikosti 8 GB
- kapacita pevného disku 2TB
- DVD±R/RW
SW:
- Windows 8 (64 bit)
S pozdravem Radek
HW:
- čtyřjádrový procesor AMD A10 (3800 MHz)
- grafické karta Radeon HD 7660D
- pamět (DDR3) o velikosti 8 GB
- kapacita pevného disku 2TB
- DVD±R/RW
SW:
- Windows 8 (64 bit)
[FONT=arial]Tady se nedá mluvit o grafické kartě, grafický čip je totiž přímo součástí CPU => APU. On je to sice nejvýkonnější integrovaný grafický čip, ale na nějaké herní orgie to stále moc není. Věta "Počítačová sestava HAL3000 Trinity Silver 61008 je primárně určena pro domácí použití, ale zároveň je vhodná i na náročné aplikace a hry." je dost optimisticky napsána. Jediná možnost tedy je spokojit se s nižšími detaily a rozlišením.[/FONT]
Jste v české republice tudíž musíte počítat s tím že se zde trabant prodává s názvem ferrari
pokud chcete udělat bratrovi radost bude třeba přikoupit externí grafiku
minimálně tato
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
abyste DX11 hru assasin vůbec rozjel nejlépe však tato
levněji se dají koupit starší řady gpu jako amd 6xxx nebo nvidia řady gtx5xx ale tyto do budoucna s příchodem nových her asi nebudou stíhat
pokud chcete udělat bratrovi radost bude třeba přikoupit externí grafiku
minimálně tato
abyste DX11 hru assasin vůbec rozjel nejlépe však tato
levněji se dají koupit starší řady gpu jako amd 6xxx nebo nvidia řady gtx5xx ale tyto do budoucna s příchodem nových her asi nebudou stíhat
Bohuzel jste pane kolego naletel spatne reklame a lzim - za tohle by se mely rozkopavat koule. :p
O hernim PC vubec nemuze byt ani rec :(
1. PC vratte a nechte si ho sestavit od nekoho,kdo tomu rozumi, klidne zde na foru.
2. Bude nutne dokoupit grafickou kartu, jak uz psal Hugo, ale pocitejte s tim ze to bude za minimalne 3500 a je lepsi vzit neco kolem 5ti.
O hernim PC vubec nemuze byt ani rec :(
1. PC vratte a nechte si ho sestavit od nekoho,kdo tomu rozumi, klidne zde na foru.
2. Bude nutne dokoupit grafickou kartu, jak uz psal Hugo, ale pocitejte s tim ze to bude za minimalne 3500 a je lepsi vzit neco kolem 5ti.