Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Černá obrazovka + myš

pekly (2)|25.11.2012 12:00
Ahojte :)

pročetl jsem si spousty článků na forech, ale jak jsem zjistil, každej problém má individuální řešení, tak to zkouším sem a po svým :)

Mám win 7 home premium a je tomu asi měsíc a půl, co se mi to poprvé stalo. Zapnu PC, všechno v pořádku a pak se stala jedna z těchto věcí - po skončení uvítací obrazovky, kde je známé "Vítejte" se objevila černá obrazovka a myš, se kterou se dalo hýbat. Nechal jsem to běžet několik minut a nic, tak jsem to resetoval (kontrol alt dělejte nereagoval). Scénář se objevil znovu. Zase po skončení "Vítejte" opět jen černá obr. + myš. Nebo se stalo to samé, ale jen s tím rozdílem, že ono "Vítejte" a točící se kolečko tam bylo furt a s PC nešlo nic dělat. Proto jsem zavítal do Nouzového režimu, dal bod obnovy a všechno bylo v pořádku. Pro jistotu jsem pc projel antivirem (na forech jsem našel, že se může jedna i o vir) a nic, projel jsem i ASC a taky v pořádku..
Takhle vše fungovalo normálně tak týden a pak znovu. Černá obr. + myš, opět jsem dal nouzák, opět bod obnovy a opět vše fungovalo v pořádku.. za několik dní se to stalo znovu a pak za týden zas (což je dneska :) )
Ví někdo, čím by to mohlo být? Na forech píšou, že vir, grafika, ovladače, základovka.. jen chci dodat, že se to stávalo od dob, co se mi win automaticky aktualizoval + se stáhly ovladače na graf. kartu. I když jsem poté vynechal stažení ovladačů na grafiku, tak se to dělo...
Nějakej borec, co by dokázal pomoct nebohému uživateli PC :)

Moje sestava:

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1, AMD Phenom II X6 1090T 3.20 GHz, 4,00 GB Dual-kanál DDR3 @ 592MHz, ASUSTeK Computer INC. M4A79XTD EVO, 1279MB GeForce GTX 470
Radan Tuhý (9)|26.11.2012 13:17
Ahoj, zkusil bych pro začátek smazat profil (resp. ho někam přesunout jako zálohu, pouhé přejmenování nemusí fungovat) a vytvořit jej znovu. To může vyřešit spoustu problémů. Pokud by to nepomohlo, budeme pátrat dále.
pekly (2)|28.11.2012 18:43
Co tím máš namysli? :) to si mám ten účet smazat a udělat novej? Já když si zapínám PC, tak se nepřihlašuji, nemám žádnej účet, ani heslo nic :) jsem jako administrátor a když ho smažu, jak se pak dostanu k datům, co tu mám? Nic jinýho jako zálohu jsem v Uživ. účtech nenašel ...