Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Problém s novou grafickou kartou.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    Zdravím,
    včera jsem si koupil novou grafickou kartu, jedná se o grafickou kartu s čipem AMD Radeon HD 7770 (přimo tady tahle http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1) .Když jsem ji zapojil do základky bez přidavného napajení tak se to rozjelo v klidu, jakmile jsem připojil přídavné napájení, počitač se mi zapl a po 5sec vypl a zápínal a vypínal pořad do kola.Myslel jsem si že je problém ve zdroji tak jsem ji zkoušel zapojít i do jiného počítače, jenže tam se stalo to sámé.Nevím jestli je to základní deskou (Na obou dvou počítačích mam stejnou) nebo vada v grafické kartě. Káždá rada by se mi hodila, zkoušel jsem zapojit i jiné přidavné napajení a bylo to k ničemu.Děkuju předem za odpověd.

    OS:W7
    CPU:Intel Core Duo E4700 (2.6Ghz)
    RAM:2GB
    MB:MSI MS-7236
    Zdroj:450W
    Naposledy upraveno uživatelem tomaszje: 04-12-2012 v 12:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    špatný odkaz na tu kartu-znova a pořádně
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    špatně jsme to skopíroval, odkaz zde http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jako viník se nabízí zdroj. O jaký model se přesně jedná? Jeho stáří?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jako viník se nabízí zdroj. O jaký model se přesně jedná? Jeho stáří?
    Jedná se o redstar 450w odkaz zde:http://zdroje.heureka.cz/redstar-450w/ a je starý cca rok a pul.
    Jinak zkoušel jsem to zapojít i na jinem zdroji a udělalo přesně to stejné jak na tomdle zdroji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaké měl parametry druhý zkoušený zdroj?

    Když přídavné napájení nezapojíš, PC tedy najede a na monitoru je vidět obraz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    Ten druhý zdoj ma jenom 350W,přesnějc ti nemužu tedka řict jelikož na něm tedka bracha hraje.Obraz se vubec neukáže, zapnu počítač a přesně po 2 sekundách se vypne a zapína se pořad do kola a vypina
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nahoře jsi psal:
    Citace Původně odesláno od tomaszje Zobrazit příspěvek
    Když jsem ji zapojil do základky bez přidavného napajení tak se to rozjelo v klidu
    Jak to tedy je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Nahoře jsi psal:


    Jak to tedy je?
    Normálně jak to zapojím bez přidavného napajení tak se to rozjede, ale netočí se větrák. Jakmile zapojím přídavné napájení, tak už to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vidíš obraz, nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Vidíš obraz, nebo ne?
    obraz ne "odraz"-je to zdroj-ten 450w je šid-a ten 350w nestačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    Tedka jsem byl u kamoše a zkoušel jsme to zapojit u něj, jelo to v pořádku.Napadá mě jedině, že by zběrnice PCIe x16, ver. 1 nestíhala, když jsem zapojil HD4890 které ma 2X 6 pinu vše beželo v pohodě.Zkoušel jsem zapojit i HD6770 a ta ma taky jen jeden 1x 6 pin a taky mi nešla.Vydím jediny problém v tom, ale nejsem odborník, takže nevím jestli plácam blbosti nebo ne. Takže nejspíš pojedu vyměnit tu grafarnu za nějakou s 2x 6 pinem neví někdo o nějake která je natom stejně kvalitně jako HD7770 do 3K?Nebo potom koupit novou základku, ale potřeboval bych nějakou do které dám intel core duo E4700(socket 775), ramky si koupím, ale na nový procák momentálně nemám penize.Jinak kámoš má uplně ten stejny zdroj jak já akorát novou základku a jede mu to.Takže šid zdrojem to nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pak to bude nekompatibilitou GK a základní desky. V této výkonové třídě nemá žádná nová karta dva 6-piny (navíc se může jednat o nekompatibilitu určitých řad čipů, respektive jejich implementace PCIe). Maximálně zkusit vzít nějakou nVidii (GTX 650/650 Ti).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    13

    no koukal jsem na tu GTX650, je slabší jak ta HD7770 a dražší, no co NVIDIE.Jinak jsem přemyšlel jestě o koupí nové základní desky, ale stim by musel přijit novy procesor a ramky.Nejlepší by bylo kdybych sehnal nějakou zakladku kde strčím procak se socketem 775 Intel Core Duo E4700 ramky klidně DDR3.Na novy rok uz chci přejit na 4jádro nebo nejlépe na 6jádro, ale takovou základku nejspíš neseženu kde tedka strčím tu 775 a potom novější procák co?.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nová deska pro s775 s DDR2/DDR3 se sice sehnat dá, ale spíše bych uvažoval o kompletní obměně základu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: Problém s grafickou kartou
    Od Venca555 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2011, 19:13
  2. Problém s grafickou kartou
    Od koluk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-06-2011, 10:31
  3. Problem s grafickou kartou
    Od kostachess v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 14-12-2010, 00:29
  4. Problém s grafickou kartou
    Od Skullnocker v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 16:30
  5. Problém s grafickou kartou.
    Od sadday v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2010, 17:17