Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Je kompatibilní GK Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition 1GB DDR5 11201-00-20G se ZD Gigabyte GA-970A?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Grafická karta: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001IZM
    Základní deska: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001PC8

    Chtěl bych se zeptat zda je bude fungovat tato GK když má PCI Express x16 3.0 v ZD která má pouze 1x PCIe 2.0 x16, 1x PCIe 2.0 x4.
    Děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Ano, grafická karta bude v základní desce fungovat.


    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Ale proč je napsané u této grafiky http://www.alfacomp.cz/php/product.p...007K0000001NM5 v popise Pro montáž do počítače je nutná základní deska kompatibilní s PCI Express x16 3.0. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    protože kompatibilní nerovná se podporující. Je to stejné, jako když flashdisk s USB 3.0 zapojíš do starého počítače s USB 1.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Takze si tu gk muzu koupit a bude v klidu fungovat jo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    ano bude fungovat bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Psal jsem tento dotaz na alfu a tam mi napsali že mi to nemůžou zaručit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    to je marketing-neručit nikdy za nic
    tvá deska má pci-e 2,0 tudíž není žádný problém provozovat kartu s pci-e 3,0,nenech se ukecat k zbytečnému nákupu nové desky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Tak já tu desku ještě nemám koupenou, skládám celý nový PC. Můžete se podívat. http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011IZM011O1X01
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Trošku jsem sestavu poupravil.

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sestava.png 
Zobrazení: 134 
Velikost: 8.2 KB 
ID: 27262
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    ta od kevin00 je o dost lepší než tvů návrh-platforma intel+kvalitnější zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    Můžu se jenom zeptat v čem je ten zdroj a procesor lepší ? A ještě se chci zeptat jestli pod chladič procesoru AMD dává chladící pasta ?
    Naposledy upraveno uživatelem Olinos: 07-12-2012 v 22:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Kevinova sestava je opravdu mnohem lepší, ale přesto nahrnuji udělat v ní udělal několik úprav: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011NM5010TM001

    CPU - porovnání výkonu (Core i5-3350P je na tom o chlup hůře než Intel Core i5-3470, ale je porovnáváno s výkonnějším FX-6300)
    FSP vs. Seasonic - použití lepší kondenzátorů - např. na vstupu CapXon vs. Nippon-Chemicon SMG.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 07-12-2012 v 23:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    16

    A je pořád lepší i když nehledím na spotřebu a nebudu taktovat. A poměr cena/výkon je podle mě na straně AMD
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: Sapphire Radeon HD 5750 1GB DDR5
    Od Myla v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-03-2011, 12:23
  2. Gigabyte 9800gtx+ 1024mb VS Sapphire Radeon HD 5770
    Od jiriruza v sekci Grafické karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-05-2010, 19:53