Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: Doporučit zdroj prosím.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Zdravím. Potřeboval bych od vás radu. Mám grafickou kartu gtx 660ti superclocked a celkem slabý zdroj....když začnu hrát ty náročnější hry..začne smrdět. Tak bych vás prosil o nějaké tipy na výkonné zdroje. (do 1500 kč). Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Koukám, že se nakonec ukázalo, že nezavání GK, ale zdroj.

    Jaký je zbytek sestavy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Napiš přesně co potřebuješ vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Asi všechno . To nejdůležitější je CPU a MB, pak se můžeš i zmínit třeba i o počtu modulů RAM, harddisků,...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Doporučil bych klasiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Windows 7 Home Premium
    i5 3.0 Ghz Sandy Bridge
    8 GB RAM
    1000 MB HDD
    Nvidia gtx 660Ti Superclocked
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    159

    ........
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    ?? no co..já v tom nejsem tak zažranej abych tohle všechno věděl....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    jo tamten zdroj bude super k této sestavě je o 200 dražší než limit ,ale nebudeš se s ním vůbec trápit a vydrží ti pár let....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Ok. Snad to půjde v pohodě a nebude hlavně smrdět
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Jo..a ještě bych se chtěl zeptat, proč mi ten zdroj co mám ted smrdí?? mám corsair 500.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Asi se v něm něco pálí. Rozeber ho, a podívej se. Nemusí to být nutně součástky, ale třeba nachytaný prach.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Nojo, ale ono to začne smrět tehdy, až zapnu nějakou náročnější hru (battlefield 3 atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od Finker Zobrazit příspěvek
    Nojo, ale ono to začne smrět tehdy, až zapnu nějakou náročnější hru (battlefield 3 atd.)
    Pokud se něco pálí, bude to IMHO již nyní viditelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    31

    Takže je výměna nutná?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Doporučte prosím zdroj k tomuto HW
    Od pepos01 v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 21:10
  2. Prosím o radu koupě GK+Zdroj!!!
    Od gamer007 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 14:11
  3. Poradte mi prosim jaky zdroj + case
    Od mleko v sekci Zdroje
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 10:22
  4. Prosím jakej Zdroj!
    Od petr800 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 11:07
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2007, 14:34