Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Pomoc průzkumník Windows

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    Ahoj prosím o rady.
    sestavil jsem si nové pc a myslím že mám problém s windowsama. Konkrétně nejspíš s průzkumníkem.
    Některé soubory mi nejdou smazat. Pokaždé mi to hodí hlášku Akci nelze dokončit,protože soubor je otevřený v programu Průzkumník Windows
    přitom na pc otevřené nemám nic. Pak se mi stává občas že se mi pc úplně zasekne.Teď už teda moc ne teď se mi jen děsně zpomalí. Míval jsem Windows 7 Home několikrát jsem to reinstaloval a pokaždé to bylo chvíli v poho a pak to začalo dělat znovu. Teď mám nový HDD a windows 7 prof. Chvíly to bylo v pohodě ale teď to dělá znovu. Navíc si myslím že je ten pc nějak pomalý. A taky se mi nepřepne do režimu spánku. Mám to nastavené na hodinu a někdy to nepřejde vůbec a někdy se to přepne a během pár vteřin se zase probere.
    Prosím o rady co s tím mohu udělat.
    Moje sestava je:
    Procesor: Intel i3-2100
    Deska: Asus P8Z77-V LX
    Grafika: Sapphire HD7770 Vapor-X
    HDD: WD Green 2000GB 64MB cache s Advanced Format
    Paměti: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance
    Zdroj: Seasonic M12II-620 bronze

    Předem děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    První na co se zeptám, je operační systém Windows legální ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    jo jo, je legální
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Začnu tím, že se počítač zasekne a je pomalý ... jsou nainstalovány veškeré ovladače daných komponent ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    Ano, deska, grafika,tv karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Kdy se počítač zasekne ? Bez zatížení, v zatížení ? Jaké jsou teploty jednotlivých komponent (HWiNFO)? Zkontroluj SMART výpis pevného disku. Paměti RAM jsou správně nastaveny (CPU-Z, záložka Memory) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    většinou když je zatížený. Jenže ho někdy zatíží i když jen něco rozbaluji z archívu. Někdy zas dlouho trvá než se třeba spustí internet nebo otevře nějaká složka. jestli jsou dobře nastaveny paměti tak to nevím jak poznat a nevím jak sem vložit tu tabulku. A s těma teplotama je to stejné. A ta exel tabulka je nepřehledná
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Vlož sem screeny z daných programu, nehledej v tom nic složitého.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    jo to mě napadlo jenže nevím jak sem ty screeny vložit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    jo tak já neměl v profilu nastavené aby se mi zobrazovaly ty možnosti úprav nad textem.

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 143 
Velikost: 190.2 KB 
ID: 27478 Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu 2.png 
Zobrazení: 121 
Velikost: 659.4 KB 
ID: 27479
    Naposledy upraveno uživatelem Pepino100: 14-12-2012 v 21:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Moduly RAM jsou nastaveny / detekovány dobře.
    Teploty bez zátěže jsou také v pořádku, škoda, že spíše nejsou ze zátěže. GPU nedetekováno ... otestuj stabilitu grafické karty pomocí FurMarku (zapni log teploty a kontroluj, aby teplota nepřekročila 100 °C), celkovou stabilitu počítače pomocí OCCT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.png 
Zobrazení: 112 
Velikost: 677.9 KB 
ID: 27502
    No já si myslím že problém bude někde v OS. Ale nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Hardwarově vše vypadá v pořádku.
    Ovladače hardwaru máš řádně instalované a aktualizované, ve Správci zařízení není žádný otazník ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    10

    jo vše je řádně aktualizované a nikde žádný otazník.
    Jo ještě mi nejde pc obnovit do dřívějšího stavu. Po dokončení to vždy hodí chybovou hlášku
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. POMOC: Vybití notebooku při instalaci windows? Nemožnost zaptnutí
    Od Endet v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-08-2012, 14:35
  2. Windows 7: windows 7 průzkumník
    Od drgonzo v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 05:07
  3. Windows 7 64.bit-pomoc
    Od rikino v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 16:20
  4. windows media center-pomoc
    Od alfel v sekci Video a TV
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-05-2009, 17:07
  5. Pomoc při reinstal Windows XP Home Edition
    Od Liqid v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 13:06