Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Změna portů v routeru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    2

    Zdravím,

    mám takový problém. Již delší dobu hraji jednu browserovku a pořád mám jeden problém. Ten by, podle mnohých, pomohla vyřešit změna nastavení portů v routeru. Proto se obracím zde na vás s prosbou o radu, zdali byste mi řekli, kde si mohu porty nastavit k obrazu svému. Problém je v tom, že na adrese 192.168.1.1. mi nevyskočí panel nastavení, tudíž v tomto případě jsem v koncích.

    Předem děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Koukni se na nastavení síťovky v PC (které získala z DHCP serveru) a na adrese brány najdeš web administraci routeru.

    O jaké "nastavení portů" se vlastně jedná? To by mě zajímalo jak nastavení routeru (domácího, kterej nemá žádný brutální omezení) ovlivní browserovku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    2

    Jedná se o browserovku s názvem haxball. Problém spočívá v tom, že se nemohu přihlásit do některých místností založených uživateli. A jelikož mají někteří hráči podobný problém, říkali mi, že kdybych nastavil porty na 1024..65535, rázem by byl problém vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Forwardnout všechny porty mi přijde jako pořádná prasárna. Chtělo by to zjistit přesně který porty jsou potřeba a nastavit jen ty. Navíc je na tvém PC potřeba nastavit IP natvrdo - předpokládám, že máš nastavení podle DHCP a to ti může přidělit občas jinou IP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    Misto forwardu vsech portu se prece pouziva DMZ, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Rady přímo od zdroje: http://www.haxball.com/faq.html#connection_problems

    Ke konkrétnějším radám potřebujeme znát topologii tvojí sítě, typ routeru(ů), používaný OS a jeho zabezpečení (firewall, antivir apod.).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna com portu bluetooth
    Od Lajbror v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-06-2013, 16:46
  2. Jak je připojena zem je zem na portu RS-232?
    Od Figa v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 16:54
  3. Rychlost portů routeru
    Od sdkilla-05 v sekci Sítě
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-06-2008, 20:22