Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech Z906 a Sound Blaster Recon 3D

Dandes (13)|30.12.2012 15:55
Ahoj lidi, uz jsem vycerpanej, mam tyhle repracky Logitech Z906 a k tem jsem si dokoupil tuhle zvukovku [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a porad se mi nedari dostat z nich zvuk 5.1, kdyz uz tak nejak jo tak to blbne prehazuji se kanaly celkove je to divny. V SB control panelu mam zaplej Dolby Digital Live a repro zapojeny pres optickej kabel, kdyz to zapojim pres analog kable tak to neblbne ale ze zadnich repro nejde skoro zadnej zvuk i kdyz si je nastavim na maximum, k prehravani pouzivam BS player tam jsem nejak nastavil sestavu 5.1 ale je to divny. Nekdy kdyz zkusim jak v SB control panelu nebo ve W7 ovladaci panely-hardware a zvuk- zvuk ..... a zkusim test nekdy jde zvuk spravne do vsech repro nekdy se to zprehazi. Musi byt zatrhnuty DD Live pro nejlepsi zvuk nebo ho ignorovat http://imgshack.cz/images/10138161511514318241.jpg jestli vite nekdo co kde nastavit aby to fachcilo poradte prosim.
Dandes (13)|4.1.2013 18:28
Zeptam se jinak, kdyz mam kartu a bedny propojeny pres analogovy vystupy ziskam tim stejne kvalitni zvuk jako pres optiku, v BS playeru uz sem to nejak nastavil ze mi to funguje jak ma.