Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Sestava do 12,000 kč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Teď záleží, co je u tebe plynule... někomu stačí cca 25 fps (třeba mě) a někdo potřebuje min 40 fps .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Teď záleží, co je u tebe plynule... někomu stačí cca 25 fps (třeba mě) a někdo potřebuje min 40 fps .
    No tak 25fps je spis slideshow

    Me napriklad u FPS postaci skromnych min 40 ( pod ne, je hra vyrazne trhana a dle me naprosto nehratelna ) na auta 50-60fps. To vse samozrejme plati pri zaple vertikalni synchronizaci - bez ni je VSE naprosto nehratelne a je to vo prasknuti oci Pokud nemas 120Hz monitor ( a to nemam )

    TOŤ o plynulosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    159

    Ano, V-Sync (60fps) je fajn, ale moze zvysit na TV "input lag" (vstupne oneskorenie) oproti vypnutemu V-Sync, samozrejme potom je ten efekt obrazu "screen tearing". Dalej je skor dobre vybrat v nastaveni grafickej karty "adaptivny V-sync", ked sa pri moznom znizeni fps vypne a tak neskoci na V-sync 30 fps.
    V-sync ma klady aj zapory, takze je na kazdom, co mu viac vyhovuje. Po mesiacoch hrania s V-sync som si nakoniec zvykol bez neho a obcasny screen tearing mi uz ani velmi nevadi...a vo FPS hrach sa zlepsilo vstupne oneskorenie! (pre info na TV mam aktivovany Game/PC mod)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak zpět k tématu. Jestli si teda chceš i trochu zahrát, odpadá cokoli s Intel grafikou, i různé zobrazovače typu GT 610/620 co radil ten "známý". Vrátil bych se k těm návrhům co padly dříve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud si chceš rozumně zahrát, zde máš upravenou variantu mého původního návrhu (včetně OS - pokud trváš na W8, stačí je změnit v košíku - cena je stejná): http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01188U01155I01

    PS: Práci v Sony Vegas (od verze 11) lze urychlit pomocí OpenCL i CUDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    16

    Ty ramky budou dostupné do konce týdne né? A je možnost aby mi to na alfě sestavili dohromady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Likynky Zobrazit příspěvek
    Ty ramky budou dostupné do konce týdne né?
    Těžko říci. Když jsem košík sestavoval, ještě byly skladem. Přinejhorším vezmeš jiné. Např. Corsair Vengeance XMP LP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz.

    Citace Původně odesláno od Likynky Zobrazit příspěvek
    A je možnost aby mi to na alfě sestavili dohromady?
    Ano. Placená. Pokud chceš sestavení zdarma, musíš objednat u CZC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    16

    To jako na alfě za sestavení dám 890,-kč a z CZC to budu mít zdarma?
    Když tohle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01188U01155I01 teda koupím na CZC tak ušetřím peníze a výsledek bude stejný, je tak?Není v tom nějaký háček?

    Jinak zatím slušně mockrát děkuji, za rady a návrhy.Jste machři!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Likynky Zobrazit příspěvek
    To jako na alfě za sestavení dám 890,-kč a z CZC to budu mít zdarma?
    Přesně tak.

    Citace Původně odesláno od Likynky Zobrazit příspěvek
    Když tohle http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...01188U01155I01 teda koupím na CZC tak ušetřím peníze a výsledek bude stejný, je tak?Není v tom nějaký háček?
    Přesně stejná sestava vyjde momentálně u CZC na 15424 Kč (tedy o 24 Kč levněji ). Bohužel deska a paměti nejsou aktuálně dostupné. Jako náhrada by šli použít ASRock FM2A75 Pro4 + Corsair Vengeance Low Profile Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    16

    http://snag.gy/ZzTRB.jpg CZC

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011SD9011O1X01 ALFA

    Počkám si až na CZC bude vše takhle v dodání a koupím to.

    Poslední otázka... Nevidíš tam nějakou malou mouchu, která by šla ještě zabit před ukončením objednávky?
    Naposledy upraveno uživatelem Likynky: 09-01-2013 v 15:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Odkaz na Alfu máš chybně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    16

    Už to fakčí né? A co ty mouchy? Nezabijem už žádné teda? Mám přestat váhat a kupovat!?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,103

    Mouchy jsou v zime zalezle
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    uff uff je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    26

    Zdravim panove, nechci plevelit dalsim vlaknem, tak jsem si nasel toto vlakno, ktere +- odpovida mym predstavam o stolnim PC.
    Cena 12 tisic je ok, chci na nem zkusit par her (stejnak me to uz nebude bavit jako na skole) a primarne upravovat fotky.

    Vami doporucena sestava mi pripada hodne zajimava, jen me napadla modifikace.
    Co kdybych misto skrine a zdroje koupil kombo, kdy uz je zdroj ve skrini zabudovany:

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40089000000VNW
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00890000001VOJ

    Skrine jsou to dost hnusne, ale usetrim cca tisicovku a stejnak se do skrine nebudu nikdy koukat.
    Vzdy jsem mel u PC skrine zdroj integrovany a vzdy vse slapalo jak ma. Je nejaky zavazny duvod proti tomuto reseni?

    Pak jeste koketuji s myslenkou SSD disku. Nedela nejaky vyrobce kombo SSD a klasickeho HDD.
    Nebo lze treba koupit 32GB SSD disk a mit na nem system a jeden zvoleny program a instalovat zbytek na klasicke HDD?

    A jeste k procesoru, v popisu je napsane, ze je boxovany s chladicem, opravdu je potreba utratit dalsich sest stovek za jiny chladic?

    Predem dekuji za odpovedi, uz jsem z toho trosku vypadnul.

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Pokud chces SSD disk, tak rozumne minimum na system a 1 program je 60GB. Co se tyce tech kombo skrini, tak ten zdroj asi nebude nic moc Pokud bys to stavel na AMD a s dedikovanou grafikou, tak by to taky nemusel utahnout. Pokud chces usetrit, tak vezmi nejlevnejsi skrin od Zalmana za 5 stovek a k tomu zdroj Seasonic SS350ET za 8 stovek

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00890000001YK9
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...008O00000018BC
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. pc sestava do 8 tis.
    Od Solaris1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 13:21
  2. HW sestava
    Od adamiskos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 15:26
  3. sestava do 20.000,-
    Od kom72 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 15:59
  4. PC sestava za 21 680,-
    Od Bnds0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 16:47