Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Záložní zdroj

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Jelikož odešel záložní zdroj, tak potřebuji nějakou náhradu. Zapojeny budou 3PC s reálnou spotřebou +- 350W (provoz 24/7). Není potřeba kdovíjaká výdrž - stačí pár minut, než se vše korektně vypne.

    V jakých cenových relacích se podobný záložní zdroje vlastně pohybujou? Známý používá postarší APC, kde akorát mění jednou za čas baterky a jede to celý spolehlivě. Otázkou je, zda se dá sehnat něco podobnýho v dobrém stavu (aby to nebylo cosi na pokraji života, co do roku odejde).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    147

    Tak jelikož som sa tu tiež už snažil o najdenie rozumneho zdroja a ked pišeš že ho potrebuješ non stop , jednoznačne nejaky čo ma najvyššiu učinnosť aby ti to vydržalo čo najdlhsie a jednoznacne americku značku Seasonic ked sa nemylim , takže ja Ti radím tento aj ked drahsi mozno ako čakáš ale kvalita zaručená , http://www.alza.sk/seasonic-s12ii-38...ze-d199660.htm
    Záleží aj aku maš presne zostavu ale tak toto snad.

    respektive : http://www.alza.cz/seasonic-s12ii-38...ze-d199660.htm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Díky, ale já mám na mysli záložní zdroj.

    Zatím mě zaujal cenou a výkonem http://www.alza.cz/eaton-ups-nova-av...sb-d173915.htm s tím, že má i soft na automatický vypnutí PC (což jsem zapomněl napsat, že potřebuju - jinak to ani nemá smysl).
    Naposledy upraveno uživatelem DrZelenka: 05-01-2013 v 17:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Nevěřím tomu,že by sis neuměl vybrat.Jen mi není jasné,to máš pro 3 pc do celkem 350W že ano?
    Jinak tohle by asi mělo splnit účel ne? http://www.alza.cz/sweex-ups-650va-360w-d159014.htm

    tys editoval,tak nic ,snaha byla
    Naposledy upraveno uživatelem lavjoy: 05-01-2013 v 17:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od lavjoy Zobrazit příspěvek
    Nevěřím tomu,že by sis neuměl vybrat.Jen mi není jasné,to máš pro 3 pc do celkem 350W že ano?
    Jinak tohle by asi mělo splnit účel ne? http://www.alza.cz/sweex-ups-650va-360w-d159014.htm

    tys editoval,tak nic ,snaha byla
    Tak umím si najít specifikace, ale kromě těch starejch APC nemám s ničím zkušenosti. Radši něco, co už má někdo vyzkoušený, než naslepo vybírat jen podle toho, co výrobce napíše
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    A nestacilo by ti jen neco takovyho ?
    http://www.alza.cz/aeg-ups-protect-home-d174222.htm
    http://www.alza.cz/apc-back-ups-400-d242690.htm#popis

    Sweexu se vyhni.

    Kdyz o tom tak premejslim, mate to nekdo doma u svyho desktopu? Kdybych treba hral a spotreba by byla vysoka, vypadne proud, a vykon UPS nebude dostatecny, stane se neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    A nestacilo by ti jen neco takovyho ?
    http://www.alza.cz/aeg-ups-protect-home-d174222.htm
    http://www.alza.cz/apc-back-ups-400-d242690.htm#popis

    Sweexu se vyhni.

    Kdyz o tom tak premejslim, mate to nekdo doma u svyho desktopu? Kdybych treba hral a spotreba by byla vysoka, vypadne proud, a vykon UPS nebude dostatecny, stane se neco?
    Jak jsem psal, jedná se o 3PC s příkonem cca 350W (a chci tam mít rezervu). Tzn tyhle řešení určitě nestačej (leda bych koupil 3 a pak řešil výměny 3 baterek místo 1). Navíc to AEG vypadá šeredně "nerozebíratelně" - nechce se mi měnit celou UPS kvůli tomu, že odejde baterka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    No a co si nakonec vybral?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Jak na záložní kopii bez mechaniky?
    Od Abel v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 11:29
  2. Založni zdroj
    Od ja.tomas v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 08:08
  3. Záložní PC
    Od Levis v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 16:35
  4. Jaký záložní zdroj
    Od Martin64 v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 19:33