Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Taktování procesoru AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2 ghz

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Dobrý den, prosím o radu. Mám tento procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2 ghz a chtěl bych ho nataktovat na 2,5 GHz šlo by to? Omlouvám jse sem vtomhle úplně levej. Někde jsem četl, že se to může dokonce spálit když to přetaktuji, jinak důvod taktování je, že mám 4 gb ramky a procesor vcelku nestíhá (možná nebude stíhat ani pak, ale aspoň by to bylo o něco rychlejší). Mám windows 7 32bit a grafiku Radeon HD 2600 PRO. Můžu se Vás prosím zeptat jaká je zhruba maximální teplota processoru? Popřípadně jak hodně si myslíte, že bych to mohl nataktovat. Dejte mi vědět pro další informace prosím a omlouvám se za to, že o tom moc nevím... Moc prosím za radu
    P. S. Koukám na program CoreTemp a mám 32°C Na Core 0 a 36°C na Core 1 - doufám že Vám to pomůže.
    P. S. S. Moc prosím za pomoct a předem děkuji!

    - - - - doplněno - - - -

    Ještě lidi prosím, pokud byste mě chtěli pomoct tak ani nevím jak se taktuje ;( - omlouvám se...
    P. S. ještě jednou děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    7

    Nemá to smysl
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Ano,zde smysl moc taktovat nemá.K té kartě je ta X2 už takle overkill,nebo možná akorát
    Pokud máš slušnější desku a po upgrade biosu umí některé Athlony II,tak bys dalo uvažovat o novém cpu + grafiku + možná i zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Aha tak děkuji... můžu se zeptat proč to nemá smysl? Nezrychlilo by se to nebo by se to nevyplatilo? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Výkon pc pěti sty mhz nenaženeš.Poku něco brzdí,tak možná disk.Poku je pc používán ke hrám,viz výše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Aha tak dík... Škoda no.... ale dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket 775: Jaká deska na taktování Pentium Dual Core
    Od Benbow v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 20-01-2013, 09:43
  2. Socket AM2/AM2+: M2N SLI nespoznáva AMD Athlon™ X2 Dual-Core 4450e
    Od pedro33 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 10:53
  3. rozdíl mezi Pentium Dual Core T3200 a Core™2 Duo Mobile Processor T5450
    Od lord_anubis v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 18:31
  4. Procesory: AMD Athlon 64x 2 5200 dual-Core processor
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 02:02
  5. AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4800+ EE (65W)
    Od sety83 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 15:11