Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Starý počítač a nejde na něm internet...

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Zdravím, mám jeden starý počítač - Pentium 4 1,8Ghz z roku 2003 a mometálně na něm nejde internet. Google to pinguje v pohodě a neukazuje to žádné závady ani notifikace, že by síť neběžela, jak má. Zkoušel jsem připojit ten samý kabel od internetu k notebooku a tam normálně šel. Na tom počítači, když otevřu mozillu a chci například seznam nebo vyhledávat v googlu, tak to nic neudělá - jen to načte úvodní stránku FF. Zkoušel jsem nastavit IP pomocí DHCP a i ručně. DNS servery tam jsou nastavený dva...Z ničeho nic to začalo dělat. Nevím, co s tím... A síťovkou to není, protože jsem tam zkoušel i jinou a dělalo to stejný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    na primo zadanou IP adresu to reaguje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Nereaguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Takze ping na google funguje, ale i pres primo zadanou IP ho nenacte? to je fakt divny.

    Co tracert? Zkousel jsi i jinej prohlizec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Přes explorer to nenašte stránku vůbec a ještě to hodí něco jakože vyhledávač nebo co není dostupný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Takze ping na google funguje, ale i pres primo zadanou IP ho nenacte?
    asi ze zobrazuje z cache...., co obsahuje soubor hosts / ale asi bude OK, kdyz je nove instalovany OS? /
    edited: zkus do seznamu DNS serveru pridat nejaky univerzalni, napr. 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4, zda stav bude stejny....
    Naposledy upraveno uživatelem john: 15-01-2013 v 11:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Není nově nainstalovanej, ale nikdo s tím nic nedělal. Oukej, zkusím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Podobnej problém jsem měl, vše 100% správně a funkční (jen jsem měnil anténu). Po tom co jsem byl už zoufalej mi někdo poradil otevřít "Spustit" (win + R) a zadat webovou adresu tam. Potom už to jelo naprosto bez problémů. Sice nechápu proč, ale hlavně, že to jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    BTW: jeste jem zapomel.... , mrkni se jeste na soubor services / jak hosts, tak services nemaji priponu a otevres je libovolnym tex editorem /
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    DrZelenka: To už jsem zkoušel.
    john: Dobře kouknu, ale kdo by to měnil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    ale kdo by to měnil...
    ja ne, je to jen rana jistoty..., BTW: co brani v komplet reinstalu OS / jen na zkousku /?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak na zkousku muze nabootovat nejakej Linux z flashky
    Ani nemusi reinstalovat system
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Tak na zkousku muze nabootovat nejakej Linux z flashky
    Ani nemusi reinstalovat system
    Mas pravdu, pokud se Linuxu neboji, stejmou moznost poskytuje i MiniWXP z HirensBoot, zkusit muze oboji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Zkusím, až se tam dostanu a pak napíšu výsledek.

    ---------- Doplněno v 16:24 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:23 ----------

    Zkusím, až se tam dostanu a pak napíšu výsledek.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Starý počítač a pípání
    Od Darkhunter v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-02-2013, 20:56
  2. Starý počítač
    Od Overdose v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 19:53
  3. Nejde nainstalovat novy HDD,stary vadny.
    Od maarkii v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 16:29
  4. 9 let starý počítač
    Od xxviktor v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 18:06