Má to dobře udělané. Až si pro něho přijdou, tak všechny hodí přes palubu. Totiž jako Linuxák jsem vyšetřil pár věcí. Aby to fungovalo, tak je optimální sestava bonzácké widle, bonzácký chrome, bonzácký adobe flash player. Tyto tři softy dělají americké firmy a jsou vázány zákonem
http://www.lupa.cz/clanky/otevreny-d...omi-uzivatelu/ aby se kdokoli mohl šťoutrat ve vašich datech. Takže na tomto softu se generuje pár klíčů, jehož privátní část ani nedostane, však na co, když je generovaný a uložený v tomto softu.
A jelikož má Linux šifrování kde čeho zabudované v systému, tak nejsem zvyklý, že má data opouští počítač nešifrovaně. Proto uploaduji svá data bezpečně zašifrovaná v dalším šifrovaném prostoru. Za celý týden jsem protlačil pouze 3 zkušební péčka. Dnes jsem se je pokusil stáhnout a bez Flash playeru ani rana. Tedy jsem z livka spustil Chromium, čemuž také nevěřím a uložené soubory šly stáhnout. Ale!!!!! Skončilo to chybou dešifrování.
Tedy po vzoru woknařů jsem péčka upl tak jak byly stažené. A najednou nebyl problém s upnutím i downloadem( přes livko Chromium). Tak takto to jede. Pak jsem vzal zašifrované soubory mým klíčem a odmazal .pgp. A najednou taky není problém. Z toho vyplývá, že Kimečkovi nechutnají soubory šifrované PGP pokud jsou výslovně označené jako šifrované PGP. A proč asi? Že by PGP jako opensource nemělo žádné vrátka a americké služby nemůžou prohlížet soubory co v nich je? Rozhodně toto potvrzuje, že jeho šifrování a žvásty o bezpečnosti dat jsou kydy na hloupé lidi. Jakoukoli bezpečnost už vylučuje trojka potřebného softu k dostupnosti do tohoto úložiště.