Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MAC adress na PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj.
    Da sa zmenit na PDA MAC adresa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    66

    Nazdar
    Tak to by mě taky zajímalo.jestli to nekdo víte, tak to prosím napište.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Dobrý den, pokud vím, tak ne. Proč to potřebujete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    66

    Proč jde změnit MAC na PC a ne na PDA? Je to vůbec na PDA možné? (myslim to tak, že ne jestli je na něco takovyho program, ale jestli se to dá udělat po technické stránce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    mozna zalezi i na znacce PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pokud si pamatuju tak jde MAC zmenit v registrech (hledejte "NetworkAdress"), ale nejak to blblo v zabezpecene siti

    edit: Ted si nejsem jisty jestli to funguje i u vestavene wifi - ja to menil u MDA2 a tusim SanDisk SDIO WiFi kartou/pameti protoze zpocatku k ni nebyly ovladace pro WM5

    edit2: jeste zkuste mrknout na xda-developers.org - tam se to resilo
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 03-05-2009 v 20:24
    Odpovídat lze po přihlášení