Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Voda FX 8120

  1. #16
    Nováček Avatar uživatele Masaa
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    19

    Tak nakonec to vypada takto http://www.alphacool.cz/Nakupni kosik?arg1=MTE1MDU6MXwyNTI2MzoxfDIxMjI6MXwyMjE5Njo xfDI5NjQzOjF8MjYzNjI6MXwxMDc2NzoxfDQzNDY6NHw0OTgwO jEwfA%3d%3d[/URL] je jeste potreba nejake O krouzky nebo nejaky material?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Nic dalšího nepotřebujete, kromě ventilátorů
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele Masaa
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    19

    Jasny to chapu ty mam 3,meli by stacit Enermax silent 120mm PWM.Ted jeste vymyslet jak uchytit radiator ke case zëzadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele Masaa
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    19

    No skvele to jsem prehledl dekuji za ten link uz jsem chtel navrhovat svoje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček Avatar uživatele Masaa
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    19

    Jeste se vratim k otazce te regulace otacek a monitoringu:Lze takto? Regulator do 5.25 http://www.alphacool.cz/produkt/Akas...html?arg1=0118 a k tomu cidlo http://www.alphacool.cz/produkt/Aqua...s-Through.html ? Nebo http://www.alphacool.cz/Nakupni kosik?arg1=MTU0NToxfDI5NjQzOjF8MTE1MTk6MXwyNjc4OTo xfA%3d%3d ale tam asi nepujde dat do expanzky,ale asi jinam to cidlo(druha varianta je jen monitorovani)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    To čidlo v košíku do expanztky nedáte, není tam žádný volný 1/4" závit. Takže bych určitě vzal ten pass-through senzor. Akasa je dobrá, v ruce jsem jí neměl, ale prodalo se jich už celkem dost a nějaké špatné reakce od zákazníků jsem nezaznamenal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček Avatar uživatele Masaa
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    19

    Takze ten pass-through senzor lze pripevnit treba do expanzky na privod(fitinka>cidlo>expanzka?) ono na tom obrazku neni videt jestli je pruchozi,ikdyz je to napsano v popisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Ano, funguje to tak jak je uvedeno v popisu produktu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. AMD FX-6300 nebo AMD FX-Series X8 FX-8120
    Od johnyblazin v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-11-2013, 10:54
  2. Voda v ntb
    Od Desuric v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-08-2013, 20:56
  3. Tichá voda břehy mele
    Od N@PST3R v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-01-2012, 13:09
  4. AMD FX-8120 95W - FlanKerův první FX....
    Od flanker v sekci Články čtenářů
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2011, 13:28
  5. Tekoucí voda na 890FX s pamětmi za hranicí 2000MHz
    Od froxic v sekci Články čtenářů
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-06-2011, 15:25