Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Vhodná konfigurace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    Čauves lidi potřeboval bych vědět jestli je tato konfigurace ideální jestli nemůže dojít k poškození atd....

    Apevia X-Discovery-BK - Middletower ihned 1 593,-
    Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W ihned 1 713,-
    Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965 neznámá 3 308,-
    Intel Core2 Duo E6600 2,4GHz 4MB 1066MHz 775pin BOX ihned 5 351,-
    Akasa Cool Blue AK-961 2 dny 670,-
    A-Data DIMM 2048MB DDR II 1000MHz Extreme Edition 2 dny 3 171,-
    Asus EN8800GTS/HDTP/320M 320MB, PCI-E neznámá 6 931,-
    Western Digital WD5000AAKS - 500GB SATA II ihned 2 688,-
    Microsoft Windows XP Home Edition CZ OEM ihned 1 950,-
    Asus VB171D Black - LCD 17" 2 dny 3 850,-
    Genius SlimStar, PS/2 ihned 208,-
    LG SuperMulti GSA-H44N OEM černá 635,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    JO sestava OK.
    Možná bych zebral P35 a ramky možná tyto:
    http://www.100mega.cz/fulltext.jsp?query=RAM3240
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Je to hezká sestava... jen ten monitor Asus 17",je sice levný, nicméně samozřejmě neposkytne tak ideální výstup, když už máš tak suprovou grafiku... ale chápu že to je asi motivováno cenou.

    jinak k tomu co napsal tgfh připíšu souhlas, ovšem s tim, že jestli si koupíš 800Mhz CL4 nebo 1000Mhz CL5 je úplně jedno, protože při 2V už běžej ty A-DATA EE 800 na 1000Mhz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    jj hlavně jsem dbal na cenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Když koupíš levnější paměti než ty zbytečné 1000MHz, procesor místo E6600 levnější E6420 (který má obecně podobný strop frekvence po přetaktování) a případně levnější desku, tak ti to vyjde i na kvalitní 19" monitor...A výkon po přetaktování budeš mít úplně stejný...Monitor bych ti podle testů doporučil Viewsonic VP930 - Kromě jeho vynikající odezvy a kvality obrazu je zajímavý v tom, že do 30dní ho můžeš vrátit když najdeš vadný pixel nebo subpixel. Dá se sehnat kolem 7500,- bez DPH...

    Takhle vypadá cena původní sestavy
    Takto po mnou navržených změnách

    Bude to teda dražší o 1400,- , ale to by šlo kdyžtak ještě stlačit, případně místo VP930 koupit aspoň HP LP1965 nebo Samsung 940FN.

    Jinak - skříň je věc osobního vkusu, chladič CPU neznám, testy jsem neviděl, takže se k němu těžko vyjadřovat. Fortron 500W utáhne sice cokoliv budeš chtít, ale není úplně na špici s tichostí, otázka je jestli ti to vadí. Tichý Seasonic S12 (II) 430W by takovou sestavu měl taky bezproblémů nakrmit.
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 01-07-2007 v 00:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    na P35 bych se vykaslal... co se tyka CPU, tak souhlasim s elpsychem. 6420 sme u kamose dostali na 3,15 s boxem... a na 3Ghz bez zvyseni napeti... ten monitor bude asi spis spatny nez dobry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    Tak jsem se rozhod pro tuto sestavu
    a chci to koupit zde http://www.alfacomp.cz/



    Logitech Media Keyboard, PS/2, černá

    Leadtek WinFast TV 2000 XP GLOBAL

    LG GSA-H62N černá OEM

    Cooler Master Mars

    Microsoft Windows XP Home CZ OEM SP2---jaka verze bude pro mě lepší 32bit nebo 64bit???

    Thermaltake VC3000BNS Armor Jr.

    A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) 800+ MHz

    Enermax Liberty 500W


    Western Digital Caviar SE16 3.5" 500GB WD5000AAKS


    Gigabyte P35-DS4


    Intel Core 2 Duo E6600 BOX-----když je u toho napsaný box tak to znamená že by měl být i schladičem????


    ViewSonic 19" VX1945wm


    ASUS EN8800GTS/HTDP 320MB DDR3
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od k750flasher Zobrazit příspěvek
    Microsoft Windows XP Home CZ OEM SP2---jaka verze bude pro mě lepší 32bit nebo 64bit???
    Kedze 64B XP stoji za PRD, takze odporucam 32B, ak to ovsem nepotrebujes na nejaku specificku pracu, ktora potrebuje 64B OS....
    Citace Původně odesláno od k750flasher Zobrazit příspěvek
    Intel Core 2 Duo E6600 BOX-----když je u toho napsaný box tak to znamená že by měl být i schladičem????
    Ano BOX znamena, ze je to aj s chladicom...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57

    Zdroj můžu z vlastní zkušenosti jenom doporučit a i deska si myslim že je dobrá
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    děkuji za vaše cenné rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Konfigurace aktualizaví syst.W 7 Pro
    Od lukypav v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-08-2014, 20:30
  2. tightvnc-1.3.9 - konfigurace
    Od Rosta43 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 10:35
  3. Myši: Vhodná myš pro CAD a hry
    Od Jirri v sekci Periferie
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 06:10
  4. Konfigurace routeru
    Od Petrssn v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 20:45