Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Jaké paměti k Gigabite P35 DS-4 ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0AKDN3

    Myslím že by nebyly nejhorší POkud počítáš s OC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57

    Radši bych se přikláněl k těm Geilům.Paměti Patriot mě toho moc neříkají
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od huky Zobrazit příspěvek
    Radši bych se přikláněl k těm Geilům.Paměti Patriot mě toho moc neříkají
    Tak si je kup....
    Nejak nechapu tvuj dotaz, podle tvych odkazu si kup CL5 za 2,3k nebo CL4 za 2,4k. A casovani si k desce kup jaky chces....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Tak si je kup....
    Nejak nechapu tvuj dotaz, podle tvych odkazu si kup CL5 za 2,3k nebo CL4 za 2,4k. A casovani si k desce kup jaky chces....
    Chtěl jsem se jen ujistit jestli jsou kompaktibilni a budou mě tem korektně fungovat (CL4).Protože na stránkách vyrobce tyto nejsou uvedené
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Když nejsou uvedené tak to většinou znamená že je netestovaly...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Když nejsou uvedené tak to většinou znamená že je netestovaly...
    To jsem si taky myslel. Ale to neřeší můj problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od huky Zobrazit příspěvek
    To jsem si taky myslel. Ale to neřeší můj problém
    Ale jo, řeší, musíš si uvědomit, že výrobci MB nemají čas/lidi/a další prostředky na testování všech dostupných modulů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Ale jo, řeší, musíš si uvědomit, že výrobci MB nemají čas/lidi/a další prostředky na testování všech dostupných modulů...
    Možná že nejsem tak úplně znalý jako ostatní a proto bych to potřeboval vědět od vás tady na foru.Zatím jsem na rady co zde jsou dal a snad se mě to vyplatí.Toto je poslední věc kterou potřebuji dořesit.Jde také o to že geily jsou dost chválené a i doporučované
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    asi bych vzal levny a dobry a-data vitesta PC800. podle testu v computeru daly stabilne 1066... ultry od geilu taky nejsou spatny...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Jaké zvolit paměti.?
    Od DAWE..CZ v sekci Operační paměti
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 10:14
  2. Paměti: Jake pameti koupit?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 08-05-2011, 14:34
  3. Paměti: jaké vybrat paměti
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 14:20
  4. DDR2: jake pameti
    Od petr.stony v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-01-2009, 08:20
  5. DDR1: Jaké paměti???
    Od Piu v sekci Operační paměti
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 09:07