Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Padání programů po cca 30 minutách

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Ahoj.

    Mám takový dle mě divný problém?
    Mám PC asi rok staré.
    CPU AMD Phenom II X4 960 BLACK (3.0GHz, 8MB, socket AM3, 95W) Box
    MB ASUS M5A97, AM3+, 970, DDR3, USB3, ATX
    HDD WD Caviar Blue WD3200AAKX, 3,5" SATA/600, 16MB - 320MB
    RAM Kingston 2x2GB 1333MHz DDR3 CL9 (KVR1333D3S8N9K2/4G)
    CASE AeroCool Xpredator Evil Black (black/orange)
    VGA ATI Asus EAH6770 DC/2DI/1GB/DDR5/PCI-E/aktiv
    Windows 7 32-bit

    K problému:
    PC bylo na reklamaci u CZC.cz měsíc a půl (hrozná zkušenost) vrátilo se že je vše ok.
    Nicméně drtivá většina her se cca po 30 minutách ukončí.

    Windows napíše že program přestal pracovat.
    Např. Planeside 2, Total war: Napoleon, Total war: Rome atd. Herní doba je vždy + - 30 minut pak program spadne.
    Teplota všech komponent je ok.

    Původně byla v PC grafika: VGA ATI Asus EAH6770 DC/2DI/1GB/DDR5/PCI-E/aktiv v CZC.cz vyměněna za ATI Asus EAH7770 DC.

    Počítač se jinak chová normálně.


    Moc děkuji za typ jak to řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Proc byl pocitac reklamovan? Kdyz byla vymenena GK, tak to bylo nejspis GK ne?

    Hry sou original?

    Mas spravne nastaven BIOS, tedy napriklad RAM?

    Je neco nataktovano?

    Zacal bych standartne, testovanim komponent.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Počítač se choval nestandartně.
    Zamrzal při běžné činosti a nebo při nenáročných hrách.
    Naopak třeba při Far cry 3 na vyšší detaily jel v pořádku.

    Jak jsem psal u CZC.cz byl počítač měsíc a půl a na nic nepřišly. Protože nejvíce problémů bývá s grafikou byla vyměněna.
    Nicméně na té staré nebyl nalezen žádný problém. Prostě si stím nevěděli rady.

    Hry jsou všechny originál. Hrané jak ne steamu tak na Uplaym origin.

    Vše je na tovární nastavení. Bez taktování.
    Nejnovější ovladače grafiky.

    Po návratu z reklamace sice PC nezamrzá a vše jde na vysoké detaily, ale po cca 30 minutách se vše vypne.
    Zkoušel jsem i nizké detaily, jiné rozlišení atd.
    Vždy herní doba cca 30 minut.

    PC mám doma pár dní. Tak předpokládám že komponenty jsou ok.
    Vše jsem testoval a je to tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaký máš zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Fortron AX550-60APN 550W

    Vše běží v pořádku. Větráky. Počítač je dokonale čistý (bez prachu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Vše v pořádku evidentně neběží.

    Citace Původně odesláno od Predator5552 Zobrazit příspěvek
    ... ale po cca 30 minutách se vše vypne.
    Můžeš to upřesnit? Vypne se PC? Spadne hra, ale OS běží dál? Spadne OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Ne jak říkám problém asi nebude v komponentech.

    Vypne se pouze hra s stím že program přestal pracovat.
    Pokud by to bylo u jedné hry tak to neřeším, ale stejně to probíhá u 7 her.
    Jsou v pořádku na vysoké dateily (zkoušeno i na nizké) cca 30 minut a poté program přestane pracovat.

    PC běží dál spadne jen hra. OS také v pořádku.
    Ihned po spadnutí můžu hru zapnout znovu a vše jde na jedničku, ale jen cca 30 minut.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus následující:

    • Stáhni a nainstaluj Driver Fusion
    • Odinstaluj veškeré ovladače AMD
    • Restartuj do nouzového režimu a pomocí Driver Fusion odeber zbytky ovladačů AMD a nVidia
    • Restartuj do normálního režimu a nainstaluj AMD Catalyst 13.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Takže smazal jsem vše co se dalo. Před instalací jsem změnil grafiku na Asus GT240 nainstaloval správný a aktuální ovladač.
    Nicméně vypínání stále po cca 30 minutách trvá.
    Takže obě grafiky by měla být ok.


    Odinstaloval jsem vše (chipset atd.)
    Teď jsem zakoupil Asus HD7850
    Zapojil jsem HD7850 a nainstaloval aktuální a správný ovladač.

    Zkusím co to udělá teď. Pak se ozvu.
    Jen při instalaci AMD hlásilo chypu že se nepodařilo nainstalovat AMD APP SDK Runtime. Co je to?

    Ještě se ozvu zda to jde nebo stále vypíná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Predator5552 Zobrazit příspěvek
    Jen při instalaci AMD hlásilo chypu že se nepodařilo nainstalovat AMD APP SDK Runtime. Co je to?
    http://developer.amd.com/tools/heter...ssing-app-sdk/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Jsem tu. Téměr přesně 30 minut. Takže planetside 2 dohráno 28 minut. Opravdu divné.
    Zkusím Total War: Napoleon a Battlefield 3.
    Tak aby jsem věděl že to nedělá např. steam
    Planetside 2 je solo, Total War na steamu a Battlefield 3 origin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jsou nějaké chyby v Prohlížeči událostí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Dnes 15 chyb z toho 6x planetside 2, a 6x Stínové kopie svazku C: byly přerušeny, protože z důvodu limitu stanoveného uživatelem se nepodařilo zvětšit úložiště stínové kopie.


    Total War: Napoleon 26minut poté program přestal pracovat. Uplně stejně jako u Planetside 2 atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkopíruj sem celý obsah hlášení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    104

    Název protokolu:Application
    Zdroj: Application Error
    Datum: 20.2.2013 16:20:30
    ID události: 1000
    Kategorie úlohy100)
    Úroveň: Chyba
    Klíčová slova: Klasické nastavení
    Uživatel: Není k dispozici
    Počítač: Zdenda-2
    Popis:
    Název chybující aplikace: PlanetSide2.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x511bfeca
    Název chybujícího modulu: PlanetSide2.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x511bfeca
    Kód výjimky: 0xc0000005
    Posun chyby: 0x007fbbaa
    ID chybujícího procesu: 0xc60
    Čas spuštění chybující aplikace: 0x01ce0f7adc6a62f6
    Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2\PlanetSide2.exe
    Cesta k chybujícímu modulu: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2\PlanetSide2.exe
    ID zprávy: 0f6024c4-7b71-11e2-850c-14dae9460aaa
    Kód XML události:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2013-02-20T15:20:30.000000000Z" />
    <EventRecordID>9271</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>Zdenda-2</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>PlanetSide2.exe</Data>
    <Data>0.0.0.0</Data>
    <Data>511bfeca</Data>
    <Data>PlanetSide2.exe</Data>
    <Data>0.0.0.0</Data>
    <Data>511bfeca</Data>
    <Data>c0000005</Data>
    <Data>007fbbaa</Data>
    <Data>c60</Data>
    <Data>01ce0f7adc6a62f6</Data>
    <Data>C:\Program Files\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2\PlanetSide2.exe</Data>
    <Data>C:\Program Files\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2\PlanetSide2.exe</Data>
    <Data>0f6024c4-7b71-11e2-850c-14dae9460aaa</Data>
    </EventData>
    </Event>

    ---------- Doplněno v 17:07 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:06 ----------

    Název protokolu:System
    Zdroj: volsnap
    Datum: 20.2.2013 14:50:43
    ID události: 36
    Kategorie úlohy:Není
    Úroveň: Chyba
    Klíčová slova: Klasické nastavení
    Uživatel: Není k dispozici
    Počítač: Zdenda-2
    Popis:
    Stínové kopie svazku C: byly přerušeny, protože z důvodu limitu stanoveného uživatelem se nepodařilo zvětšit úložiště stínové kopie.
    Kód XML události:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="volsnap" />
    <EventID Qualifiers="49158">36</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2013-02-20T13:50:43.607512600Z" />
    <EventRecordID>74243</EventRecordID>
    <Channel>System</Channel>
    <Computer>Zdenda-2</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>\Device\HarddiskVolumeShadowCopy1</Data>
    <Data>C:</Data>
    <Binary>000000000200300000000000240006C00200000000 00000000000000000000000000000000000000</Binary>
    </EventData>
    </Event>

    ---------- Doplněno v 17:11 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:06 ----------

    Název protokolu:Application
    Zdroj: Application Error
    Datum: 20.2.2013 0:33:37
    ID události: 1000
    Kategorie úlohy100)
    Úroveň: Chyba
    Klíčová slova: Klasické nastavení
    Uživatel: Není k dispozici
    Počítač: Zdenda-2
    Popis:
    Název chybující aplikace: fm.exe, verze: 12.0.2.33515, časové razítko: 0x4e9d7cb7
    Název chybujícího modulu: fm.exe, verze: 12.0.2.33515, časové razítko: 0x4e9d7cb7
    Kód výjimky: 0xc0000005
    Posun chyby: 0x00c9134d
    ID chybujícího procesu: 0xa00
    Čas spuštění chybující aplikace: 0x01ce0ed4ca4cdfdd
    Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files\SEGA\Football Manager 2012\fm.exe
    Cesta k chybujícímu modulu: C:\Program Files\SEGA\Football Manager 2012\fm.exe
    ID zprávy: c87b55bb-7aec-11e2-b31c-14dae9460aaa
    Kód XML události:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2013-02-19T23:33:37.000000000Z" />
    <EventRecordID>8970</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>Zdenda-2</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>fm.exe</Data>
    <Data>12.0.2.33515</Data>
    <Data>4e9d7cb7</Data>
    <Data>fm.exe</Data>
    <Data>12.0.2.33515</Data>
    <Data>4e9d7cb7</Data>
    <Data>c0000005</Data>
    <Data>00c9134d</Data>
    <Data>a00</Data>
    <Data>01ce0ed4ca4cdfdd</Data>
    <Data>C:\Program Files\SEGA\Football Manager 2012\fm.exe</Data>
    <Data>C:\Program Files\SEGA\Football Manager 2012\fm.exe</Data>
    <Data>c87b55bb-7aec-11e2-b31c-14dae9460aaa</Data>
    </EventData>
    </Event>
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. BATTLEFIELD 3 (64 bit) - Po 5ti minutách padá
    Od Exitus_CZ v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2012, 15:08
  2. Vypnutí PC po 2 minutách
    Od tomjcz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-06-2011, 11:27
  3. zamrza pc po par minutach necinnosti..
    Od Fry v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-10-2010, 20:01
  4. padání programů,her střídané s BSOD -WIN7
    Od zadaji v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 16:53
  5. Modrá smrt, padání programů
    Od cypher v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:35