Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: špatné zobrazování stránek ve Firefoxu???

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Podle typu artefaktů je problém ve VideoRAM. Jediný, alespoň trochu rozumný program na její otestování, který znám, je (už dvakrát zmiňovaný) Video Memory stress Test. Stáhneš, vyextrahuješ vmtce.iso, vypálíš jako image na CD, pak z něj nabootuješ a necháš test běžet alespoň šest hodin.
    Zdravím,tak jsem nechal běžet GK v programu video memory stress a zde je fotka:Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4219.JPG 
Zobrazení: 137 
Velikost: 1.46 MB 
ID: 28054 Během testu bylo problikávání při najíždění na :current test 1 of 20/v pravo nahoře/jinak jsem nic nezpozoroval.Jaký zvolit další postup??Kartu od amd mám poprvé,tak možná blbá otázka,v catalyst control center není nějaké nastavení co by mohlo tohle "špatné"načítání stránek způsobovat?Díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Hmm. Jaká je kompletní konfigurace sestavy a stáří jednotlivých komponent?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Hmm. Jaká je kompletní konfigurace sestavy a stáří jednotlivých komponent?
    deska,cpu,ddr 3,- týden,GK 15 dní,zdroj 4 roky.Jinak teď jsem upravil podpis níže.
    EDIT:HDD asi tak 3 roky.
    Naposledy upraveno uživatelem GUGA74: 21-02-2013 v 16:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co je zdroj zač?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Co je zdroj zač?
    corsair HX520,na dotek je vlažný i při zátěži..odhadem tak něco kolem 50 st.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Máš na desce aktuální BIOS?

    Zrovna u posledního se píše: Improved PCI- E display card compatibility.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Máš na desce aktuální BIOS?

    Zrovna u posledního se píše: Improved PCI- E display card compatibility.
    Tak teď jsem provedl aktualizaci BIOSu na nejnovější verzi a problém s načítáním stále trvá.Už nevím co stím..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Docházejí mě nápady.

    Co máš za myš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tohle by mohly dělat i ovladače, zkusil bych zakázat renderování stránek přes GPU http://www.askvg.com/how-to-disable-...-font-problem/

    Případně by nebylo od věci zkusit Firefox pod Linuxem na nějáké Live distribuci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Tohle by mohly dělat i ovladače, zkusil bych zakázat renderování stránek přes GPU http://www.askvg.com/how-to-disable-...-font-problem/

    Případně by nebylo od věci zkusit Firefox pod Linuxem na nějáké Live distribuci.
    JJ,bez zapnute akcelerace to jede v poho.Zkoušel jsem i přes googl chrome a explorer a taky dobrý.Ještě mě napadlo udělat test na akceleraci GK ve zmíněných prohlížečích :http://ie.microsoft.com/testdrive/Pe...ce/FishIEtank/ a všude zobrazeno 1000 ryb na 60 fps.Snad ještě může být problém v samotném firefoxu jinak už nevím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Docházejí mě nápady.

    Co máš za myš?
    pískomila,ale ne už blbnu,myš mám gigabyte gm-m6580
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    7

    Zdravím, mám podobný problém jako původní přispěvovatel. Přeinstaloval jsem systém na mojí staré sestavě (Core 2 Duo 7600, Radeon 4850, základní deska Asus P5Q3, Win7), přičemž jsem tam napoprvé nainstaloval nějaké starší ovladače od grafiky. Ty se ale z nějakého důvodu nenainstalovaly správně - nešlo ani spustit catalyst control center. Tak jsem stáhnul aktuální ovladače pro mojí gk a ok, vše funguje. Jen ve firefoxu mi to blbne, viz. přiložený screenshot. V IE to třeba jde dobře... Asi by to vyřešil přechod na jiný prohlížeč, ale už jsem si na firefox zvyknul a navíc o ten profil bych nechtěl přijít. Neporadil by mi prosím někdo co s tím? Díky.Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: firefox.jpg 
Zobrazení: 118 
Velikost: 386.5 KB 
ID: 29746
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,263

    Hele chlapi, možná budu plemcat voloviny, ale nemůže to dělat nějaký nevychytaný plugin či doplněk. Třeba v IE doplněk Avastu způsoboval bugy, projevující se nefunkčností interaktivního prostředí, takže nešlo pracovat např. s porovnávačema cen a zboží, a co hůř, v rozhraní internetových bankovnictví. A tohle mi přijde podobné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Taky mám firefox na ntb a musím říct že taky mi dělal něco podobného sice jsem neměl artefakty, ale text byl hodně zrnitej jako by nenačtenej(né vždy). Chvili jsem hledal a pak narazil natu HW akceleraci tak jsem ji vypl a je to v poho. Někde jsem četl že to může na starších strojích dělat bordel tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od m0238 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, mám podobný problém jako původní přispěvovatel. Přeinstaloval jsem systém na mojí staré sestavě (Core 2 Duo 7600, Radeon 4850, základní deska Asus P5Q3, Win7), přičemž jsem tam napoprvé nainstaloval nějaké starší ovladače od grafiky. Ty se ale z nějakého důvodu nenainstalovaly správně - nešlo ani spustit catalyst control center. Tak jsem stáhnul aktuální ovladače pro mojí gk a ok, vše funguje. Jen ve firefoxu mi to blbne, viz. přiložený screenshot. V IE to třeba jde dobře...
    Zadej do adresního řádku about:support, poté klepni na tlačítko Zkopírovat text do schránky a výsledek vlož do dalšího příspěvku (použij tag CODE).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Webové prohlížeče: JavaScript ve Firefoxu 25.0.1
    Od Ahasver v sekci Internet
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2013, 22:30
  2. Zobrazování stránek Svět hardware
    Od ladud v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 20:12
  3. 3D zobrazování
    Od Hořines v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2009, 09:39
  4. DDR2: RAM - zobrazování špatné velikosti
    Od Pedro226 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 04:02
  5. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 14:51