Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: špatné zobrazování stránek ve Firefoxu???

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Zdravím,mám problém s načítáním některých www stránek jako facebook nebo I-dnes..Stránka se načte a po načtení se objeví "kostičky".Po přejetí myší to mizí.Chtěl jsem udělat výstřižek,ale při pokusu ho udělat to taky zmizí jen co kliknu na ikonu.Měl jsem dříve gk nvidii gtx260 a v poho,pak jsem ji vyměnil za amd 7870 a hned to začalo.Ovladače gk aktuální,přeinstalace "čistého"firefoxu taky nepohla,cokies jsem už taky mazal.Puštěno v nouzovém režimu a vše bylo OK.V exploreru to jelo taky bez závad.Tak už nevím.Můžete někdo poradit??Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkoušel jsi nový profil? Výměna GK proběhla na stávající instalaci OS, nebo jsi mezitím přeinstalovával?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    pomocí driver sweeper nebo driver fusion v nouzovém režimu odinstaluj ovladače staré gk "nvidia display"
    předpokládám že máš win vista nebo 7,v tom případě otevři poznámkový blok a napiš tam tohle

    set devmgr_show_nonpresent_devices=1
    start devmgmt.msc

    ulož to pod jakkýmkoliv názvem ale s koncovkou .bat
    dvojklikem spustíš a otevře se rovnou správce zařízení,ve skrytých zařízeních odinstaluj tu starou gk+můžeš pro jistotu odinstalovat vše co už v pc nemáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Novej frofil,zkusím a dám vědět.výměna byla na stávající win8/64.Ale už jsem i přeinstaloval a dělá to pořád.

    ---------- Doplněno v 15:55 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 15:51 ----------

    No když to dělalo i na čistém win. kde už ovladače nebyli..nevím.Jsem ještě v práci tak se ozvu.zatím díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Může jít o HW problém. Jako nejpravděpodobnější viník se nabízí GK. Testoval jsi ji (VMsT, FurMark, 3DMark)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Může jít o HW problém. Jako nejpravděpodobnější viník se nabízí GK. Testoval jsi ji (VMsT, FurMark, 3DMark)?
    test v 3Dmark:Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek6.PNG 
Zobrazení: 125 
Velikost: 96.9 KB 
ID: 28044Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek7.PNG 
Zobrazení: 158 
Velikost: 23.1 KB 
ID: 28045Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek8.PNG 
Zobrazení: 128 
Velikost: 19.2 KB 
ID: 28046

    Test ve FurMark byl něco přes hoďku fotka pořízena v polovině testu jinak vše zustalo stejné i taploty.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek2.PNG 
Zobrazení: 133 
Velikost: 30.7 KB 
ID: 28047Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek3.PNG 
Zobrazení: 165 
Velikost: 16.3 KB 
ID: 28048Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4139.JPG 
Zobrazení: 125 
Velikost: 1.51 MB 
ID: 28049
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Žádné vizuální anomálie se nevyskytly?

    Zkus udělat screenshot (PrintScreen) chybného zobrazení prohlížeče. Pokud to softwarovou cestou nejde, použij foťák/mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Žádné vizuální anomálie se nevyskytly?

    Zkus udělat screenshot (PrintScreen) chybného zobrazení prohlížeče. Pokud to softwarovou cestou nejde, použij foťák/mobil.
    tak jsem to nafotil snad to pomůže.Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4141.JPG 
Zobrazení: 172 
Velikost: 1.53 MB 
ID: 28050Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4142.JPG 
Zobrazení: 176 
Velikost: 1.52 MB 
ID: 28051Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4143.JPG 
Zobrazení: 158 
Velikost: 1.47 MB 
ID: 28052Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSCF4144.JPG 
Zobrazení: 212 
Velikost: 1.49 MB 
ID: 28053 Já už nevím co stím..nedělá to pořád ,ale na Fku tam je to pravidlem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    To vypadá na chybu paměti GK (nebo RAM)? VMsT jsi spouštěl (ideálně z bootovacího CD vytvořeného z přiloženého ISO souboru)? Zkus ve Firefoxu deaktivovat HW akceleraci, zda se budou artefakty projevovat i nadále.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    To vypadá na chybu paměti GK (nebo RAM)? VMsT jsi spouštěl (ideálně z bootovacího CD vytvořeného z přiloženého ISO souboru)? Zkus ve Firefoxu deaktivovat HW akceleraci, zda se budou artefakty projevovat i nadále.
    Paměti ram to není,dělalo to i na puvodní desce gigabyte a teď mám msi a je to same.Ještě zkusím deaktivovat tu akceleraci a pak napíšu.Zajímavé je,že to neděla na všech www stránkách tak uvidíme..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Tak jsem to vypl ve firefoxu a artefakty jsou pryč.Je chyba v GK nebo někde jinde??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Chyba je tedy s největší pravděpodobností v GK. Máš možnost vyzkoušet jinou?

    Edit: Koukám, že máš i3. Pokud tvoje základní deska disponuje grafickým výstupem, můžeš zkusit jet na integrovanou.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 20-02-2013 v 19:59
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Chyba je tedy s největší pravděpodobností v GK. Máš možnost vyzkoušet jinou?

    Edit: Koukám, že máš i3. Pokud tvoje základní deska disponuje grafickým výstupem, můžeš zkusit jet na integrovanou.

    JJ,dnes už to asi nestihnu tak zítra ji vytáhnu.Měl jsem ji napřed na desce gigabyte ma78g-ds3h s ddr2 2x2gb.A už tam se to objevilo poprve hned při načtení www stránek /viz foto výše/.Teď jsem dokoupil desku msi a k temu i3 2x4gb ram ddr 3 1333 a problém stále trvá.Da se v nějakém programu otestovat GK tak,aby se dalo s jistoto určit že problém s akceleraci je vní??Jinak zatím díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Podle typu artefaktů je problém ve VideoRAM. Jediný, alespoň trochu rozumný program na její otestování, který znám, je (už dvakrát zmiňovaný) Video Memory stress Test. Stáhneš, vyextrahuješ vmtce.iso, vypálíš jako image na CD, pak z něj nabootuješ a necháš test běžet alespoň šest hodin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Podle typu artefaktů je problém ve VideoRAM. Jediný, alespoň trochu rozumný program na její otestování, který znám, je (už dvakrát zmiňovaný) Video Memory stress Test. Stáhneš, vyextrahuješ vmtce.iso, vypálíš jako image na CD, pak z něj nabootuješ a necháš test běžet alespoň šest hodin.
    tak se hned zítra pustím do testu a dám vědět..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Webové prohlížeče: JavaScript ve Firefoxu 25.0.1
    Od Ahasver v sekci Internet
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2013, 22:30
  2. Zobrazování stránek Svět hardware
    Od ladud v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-01-2010, 20:12
  3. 3D zobrazování
    Od Hořines v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2009, 09:39
  4. DDR2: RAM - zobrazování špatné velikosti
    Od Pedro226 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 04:02
  5. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-01-2008, 14:51