hdd zmitel nejde nastartovat w7
Dnes jsem prisel domu chtel jsem zapnout laptop( hp dv6) objevila se jen cerna obrazovka s bilym pismem ze w7 se nemuze nastartovat ,protoze nemuze najit 2 hdd .muzete mi nekdo pomoct nevim si rady nefunguje vubec nic.diky
Pise to: REM could't perform the screening because couldn't detect 2 HDDs on this system
C:\system.sav\util\MBRINST.EXE\INI C:\system.sav\util\MBR.INI /U /Q ECHO MBRInst returned % errorLevel1% )) C:\system.sav\logs\MBRINST.LOG
C:\system.sav\util\MBRINST.EXE\INI C:\system.sav\util\MBR.INI /U /Q ECHO MBRInst returned % errorLevel1% )) C:\system.sav\logs\MBRINST.LOG
Dostaneš se do nouzového režimu ? s touto chybou jsem se už u hp setkal.Měl jsi na disku důležitá data? pokud ne zkusil bych nabotovat systém a provést opravu popřípadě nafromatovat a nainstalovat systém znovu k hp se dávalo opravné cd které by to mělo zvládnout myslíš že ho najdeš ? Pokud ne zkus to naformátování.
Instalacni cd w7 nemam ani se k novym notebookum uz ani nedavaji.a hp cd k tomu taky nebylo . Do nouzoveho systemu se dostanu pak f9 boot menu,je vyber s hard drive,nebo cd/dvd rom drive,kdyz znacknu z HD tak to napise windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause.