Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Nová paměť pro základní desku

  1. #1

    Oja Oja je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    27

    Hezký večer,

    můj kamarád má tuto základní desku http://www.alza.cz/asrock-n68c-s-ucc...odv1cAFw#popis
    a potřebuje poradit,jakou novou paměť. Min.1 GB....

    Děkuji za typ
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Jaký procesor je v základní desce osazen ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Jaky system ma kamarad nainstalovany? 32/64 bit? Jaky je cenovy rozpocet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Oja Oja je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    27

    Dekuji za rychlou reakci... Ma XP 64bit a procesor AMD AThlon (TM) 64 3800+ (64bit).cenova relace spodni za par stovek :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Opravdu Windows XP 64 bit? Moc lidí co používá tenhle systém není. Má nějakou paměť už osazenou? S tímhle procesorem bude muset mít DDR2 paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Bazar. Nejlevnější nová, kterou jsem v rychlosti našel, je DDR2 2048MB 800MHz TRANSCEND JetRam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Oja Oja je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    27

    Opravdu ma 64 bit :-) co mi rikal,tak tam ma 512mb,ale mam omezene informace :-) doporucite mi nejakou pamet? Dekuji...Chci,aby to bylo kompatibilni a nehadalo se to

    ---------- Doplněno v 20:14 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:10 ----------

    Nemate levnejsi variantu? Kdyby bylo po mem,tak bych do toho sel...trebas i ta 1 Gb by stacila..moc dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Oja Zobrazit příspěvek
    Nemate levnejsi variantu? Kdyby bylo po mem,tak bych do toho sel...trebas i ta 1 Gb by stacila
    DIMM DDR2 1024MB 800MHz TRANSCEND JetRam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Oja Oja je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek

    Neco na alze? mam to kousek :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    http://www.alza.cz/1gb-ddr2-800mhz-pc6400-d87553.htm

    Ale vedle te 2GB se to teda moc nevyplati
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    To už se vyplatí víc ta Patriotka a aspoň provoz WinXP nebude takové sebemrskačství. Takhle spíše přemýšlím, jestli Oja něco neprovedl a provozování WinXP na 1.5 GB RAM si nedal jako trest
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    Ale vedle te 2GB se to teda moc nevyplati
    Tak ja ted prodaval svuj 4GB kit Corsairu XMS za 600 A to jsem k tomu jeste nechaval jednu ATX skrin ... ale zase kdyz vic nechce

    Tyhle levny A-DATA bez chladice byvaly sileny mrzaci, od nich jedine Vitesty.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Základní desky: Typ procesoru na základní desku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2013, 14:03
  2. Základní desky: Dotaz na zakladni desku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-08-2009, 10:05
  3. Základní desky: Jakou základní desku
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-05-2009, 14:21
  4. DDR1: nová paměť PC píůá
    Od nadalv v sekci Operační paměti
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 11:16
  5. DDR1: Nová pamět a problem
    Od Paolooo v sekci Operační paměti
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 19:00