Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: "špatné" načtení sítě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Může mi prosím někdo poradit?
    http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=924&t=1186669

    Buď jsem natvrdlý já (což nevylučuji), nebo ten radil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Holt pořád hledá chybu ve wifině. Btw kabelem to blbne taky, pokud jsem to dobře pochopil.

    Zkus se připojit aby to nejelo a tahat data z PC do jiného PC v rámci domácí sítě - stále stejný problém? Když otevřeš centrum sítí, tak to ukazuje do jaký sítě jsi připojen (Síť 1, Síť 2, Neznámá síť, ...) - změní se něco v sítích po "opravení"? Podobný blbosti mi síťovka dělala taky a chyba byla v ovladačích - akorát mě to nejelo vůbec (neznámá síť).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Jo, chová se to pořád stejně a to i když jedu přes USB klienta (tedy úplně jiná síťovka).
    Nezmění si vůbec nic (stejní síť, stejně přidělené DHCP).
    Jediný změna je, že po opravě to napíše "připojení k internetu není k dispozici"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaká je konfigurace PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Jaký to na to má vliv?
    Intel Core i5-3470
    Asus P8Z77-V LX
    2x 4GB 1600MHz DDR3 CL9 DIMM
    SSD Intel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Sinpa Zobrazit příspěvek
    Jaký to na to má vliv?
    Psal jsi, že problém nastal po výměně desky. Byl na čisto přeinstalován OS?

    Máš aktuální ovladač Realtek? Používáš Network iControl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Ok
    Jo komplet nové win7 64bit.
    Všechny ovladače na všechny tři zkoušené sítovky jsou aktuální.
    Nepoužívám.

    ------------------------
    Tak jsem kecal při špatném fungování je ping na moje AP 1ms, na seznam.cz 30-50ms. Po opravě na AP pořád 1ms na seznam 10-20ms
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jak vypadá výpis ipconfig /all?
    Používáš nějaký antivirus/firewall/bezpečnostní balík?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    11

    Vypadá to, že to dělal ASUS Ai suite. iControl byl sice off, ale po odebrání celého balíku to zatím jede OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Windows 7: Windows 7 - špatně zobrazuje pc hry - "ořezaný obraz"
    Od romcza_cz v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 19:58
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09