Zpomaleni Firefoxu po instalaci Nero Home Media a Plex serveru
Zdravim zdejsi studnici moudrosti. Po nainstalovani techto dvou programu jsem na obou svych pocitacich zaznamenal problem. Na jednom pocitaci XP, na druhem novejsim W7, ale problem podobneho razu. Internet funguje, procesor neni nijak extremne vytizeni, ale Firefox prohlizec je tak 100x pomalejsi nez normalne, trva dobu, nez nacte nejakou stranku. Na pocitaci s W7 funguje IExplorer celkem dobre, na XP pozoruju drobne zpozdeni i v IE, ale je to vyrazne pouzitelnejsi, nez Firefox. Na novejsim pocitaci jsem se vratil po dlouhem laborovani a cisteni vseho mozneho do bodu obnovy pred tim, nez jsem oba media servery nainstaloval, problemy zmizeli, Firefox funguje normalne. Na XP mam vytvareni bodu obnovy zakazane, tudiz se neni kam vracet.
Hlavne me zajima, jestli se nekdo s timto problemem setkal a zda nekoho nenapada nejake reseni, kde by mohl byt ten povestny zakopany pes...diky za napady.
P.S: Osetreno antivirem, prohlidnuto Spybotem, melo by to byt ciste, docela verim tomu, ze to opravdu souvisi s temi servery...
Hlavne me zajima, jestli se nekdo s timto problemem setkal a zda nekoho nenapada nejake reseni, kde by mohl byt ten povestny zakopany pes...diky za napady.
P.S: Osetreno antivirem, prohlidnuto Spybotem, melo by to byt ciste, docela verim tomu, ze to opravdu souvisi s temi servery...
nainstaluj znovu ten nero a potom si stáhni tohle(nemusí se instalovat)
http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html
ten uninstaler spust a klikni na toolbars-zde odinstaluj vše co má v názvu Nero
http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html
ten uninstaler spust a klikni na toolbars-zde odinstaluj vše co má v názvu Nero
Diky, urcite doma vyzkousim. Znamena to tedy, ze to dela opravdu ten Nero? Nejde ho tedy pouzivat? A musim odinstalovat i Nero Burning Rom?
nero samotný odinstalovat nemusíš-jde o odinstalování zásuvných modulů ve firefoxu které si při instalaci nera (a mnoha dalších programů)automaticky přidávají a to včetně různých toolbarů,vyhledávacích lišt atd.expertem na tohle je google chrome který si dokáže natáhnout tolik svinstva že samotné načítání aplikace trvá deset a víc sekund.nero není vyjímkou.
další otázkou je nač ve win7 používáš nero,v tomto os jde jednoduše vypalovat přetažením souboru na ikonu dvd mechaniky bez programů třetích stran(dvd rw jde naformátovat jako klasická usb flash a také ho tak používat)
další otázkou je nač ve win7 používáš nero,v tomto os jde jednoduše vypalovat přetažením souboru na ikonu dvd mechaniky bez programů třetích stran(dvd rw jde naformátovat jako klasická usb flash a také ho tak používat)
Tak vyse uvedena rada bohuzel nezabrala, nicmene presto jsem zvitezil i na tom pocitaci s XP, stejne jako na sedmickach. pomohl bod obnovy. Myslel jsem, ze je mam na XP vypnute, nastesti tomu tak nebylo. takze vratit se pred instalaci toho Nero balastu a Firfox uz zase beha normalne...to jsou veci. I tak diky za radu a nasmerovani.