Na fotkách ty niklované bloky od Watercoolu nevypadají ani z desetiny tak dobře jako v reálu, ale přemlouvat Vás nebudu
Fany Noctua P12 PWM, ideální. Jak bude vypadat pumpa těžko říct, chce to otestovat a uvidí se...
Určitě, ale bude to práce
Moc kompromisů, to se nemůže povést
Já bych se o to ani nepouštěl
Bez pořádně velké bedny je vodník šílenost
Na fotkách ty niklované bloky od Watercoolu nevypadají ani z desetiny tak dobře jako v reálu, ale přemlouvat Vás nebudu
Fany Noctua P12 PWM, ideální. Jak bude vypadat pumpa těžko říct, chce to otestovat a uvidí se...
Ok, větráky zapojení přímo do základní desky? Regulátor se tam nejspíš žádnej nevejde. Tak ještě nějakou tu desku a zdroj... zbytek bych měl mít![]()
Tak asi by se tam někam dovnitř vešlo aquaero 5 LT, a dala by se tím regulovat kromě ventilátorů i pumpa případně měřit teploty, ale jsou to další 2 tisíce navíc. Desku jsem myslel, že máteNejlepší ITX deska pro 1155 je http://www.alphacool.cz/produkt/EVGA...Intel_Z77.html a zdroj http://www.silverstonetek.com/produc...id=342&area=en je za necelé 3000,- Kč...
Desku mám, ale ATX a ne ITXZatím ten HW mám v "normální" bedně.
Na tý desce asi nemá smysl šetřitI když jsem nenašel nic zásadního, čím by se lišila od těch dalších 2 ITX co máte v šopu...
Zdroj vypadá dobře (i když odpojitelný kabel do MB mi připadá jako zhůvěřilost). A mohl by se instalovat i bez větráku když na něj bude přiléhat ta noctua
Aquaero 5 LT by bylo pěkné, to by se tam mohlo přidat i čidlo na teplotu, popřípadě průtokoměrA pokud by bylo čidlo před i za radiátorem tak to umí spočítat vyzářený výkon (jestli jsem to dobře pochopil).
Mohl byste to zkusit předběžně sečíst?Včetně odhadu za bednu a práci?
Když tam naházíme i to aquaero, teplotní čidla, průtokoměr, desku, fany atd tak to vypadá takhle http://www.jscomputers.cz/Nakupni%20...NDM2ODk6MXw%3d + chybí tam zdroj. Práci nedokážu odhadnout, z fotek se těžko pozná jak ta case bude kvalitní a jak bude vypadat reálně. Může to být cokoliv rozmezí 5 - 10 hodin práce. Takže celkem je to orientačně za 30tis Kč...
To by orientačně šlo.
Koukám, že u tý noctuy je i rozdvojka PWM kabelu. Pokud se nepletu, tak aquaero má jen jeden PWM header na fany. Půjdou tedy ty 2 ovládat jako jeden?
Jinak můžete tu bednu nějak sledovat a až bude, tak ji rovnou na mě koupit a ozvat se s dalším postupem?
Ano, klidně se těch PWM fanů dá na ten jeden konektor pověsit deset
Dám si to do úkolovníčku![]()
Ok, budu se těšit. Další až bude bedna![]()
A možná v létě budu ty bedny potřebovat i 2Kolegovi se to taky moc líbí...
Prý srpen/září...![]()
Že by starej počítač dostal můj čerstvý prvňáček?![]()
Tak podle poslední dohody to vypadá, že až budete mít tu škatuli doma, tak si s kolegou k vám uděláme výlet a domluvíme se na místě. Nejspíš kolega vezme s sebou i můj "starý" vodník, který už HW moc nepostačuje, ale některé díly by se z něj daly použít na nový mini-ITX stroj (je netuším, kam tam nacpat Aquaero Pro včetně displeje)
Koukám, že už Lian Li udělalo prototyp
Každopádně to jsme už dva, kteří neví, kam tam nacpat aquaero 5 PRO![]()
SuperOni to fakt asi dotáhnou
Holt 5,25" slot to nemá...
Tak už tam mají fotky prototypu včetně nějakých testů, vypadá to pěkně. Příští měsíc prý bude objednávka...