Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Je reálné udělat vodníka do Mini-ITX bedny s higher end komponentama?

Hlasujících
6. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Určitě, ale bude to práce

    6 100.00%
  • Moc kompromisů, to se nemůže povést

    0 0%
  • Já bych se o to ani nepouštěl

    0 0%
  • Bez pořádně velké bedny je vodník šílenost

    0 0%
Strana 9 z 15 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 220

Téma: Vodník v Mini-ITX

  1. #121
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    No vypadá to, že když tu grafiku zadřeju před tím, než poustím 3D (třeba jsem včera koukal do tytrubky), tak se to pak už neseklo. Budu to ještě zkoumat
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    AMD se dále omluvila za nestabilitu v řadě 3D her, kterou přinesly minulé ovladače. Společně s výše uvedenými změnami pro CrossFire bude oprava zahrnuta v Catalystech 14.2 beta.

    Stahuju, uvidíme
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Tak od nainstalování nové verze ovladače ani jeden zásek A to mám stabilně +12% OC a +30% power na grafice.

    Mile mě potěšilo, že se mi dneska povedlo upgraovat paměť na 16G aniž se to muselo nějak víc rozebírat, než jen odcvaknout horní kryt

    Jediný, co mi vadí je, že expanzka stále trošku kape Budu s tím muset o víkendu ještě něco udělat. Zatím ale nevím co. Asi odšroubuju horní kryt a zkusím tu gumu nějak porovnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    35

    Zdravím,

    se zájmem jsem si pročetl zdejší diskuzi, co se týče toho kapání, můžete ještě zkusit udělat "centrickou stopu". Tím mám na mysli v místě(na čele) kde doléhá gumové těsnění na expanzku to přejet smirkl papírem aby se vytvořila kruhová stopa (lehoučká!!! jen to tak zlehka líznout) která je v kruhovém směru směru a dát si pozor aby to nebylo škráblé příčně(od nebo do středu průměru) vytvoří se tak mikroostřinky které se zakousnou do gumového těsnění a pak to těsní.
    nemám to ověřené na plastových dílech, ale u mikroskopů kde je uvnitř vakuum to používáme vždy aby těsnili, když tu stopu cokoliv naruší tak nám to hned reklamují(naštěstí to stačí lehce přejet smirkem..)

    jde to vidět tady na téhle fotce
    http://romansvach.rajce.idnes.cz/vod...131118_001.jpg
    trochu přiblížené
    http://romansvach.rajce.idnes.cz/vod...131118_002.jpg
    v tom zápichu je vadná centrická stopa, na krajích je totiž doskákaná. Uprostřed je ale v pořádku.(můžete tedy vidět jak to má i jak to nemá vypadat)

    je to zdarma a nic tím nejde pokazit. Možná je to blbost ale doufám že vám to pomůže a bude to fungovat i do těchto měkčích materiálů
    Naposledy upraveno uživatelem RomanSvach: 16-03-2014 v 22:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Děkuji za odpověď. Koukám, že těsnění je magie Když těch ~160l/h teplý vody cáká ze vzdálenosti asi 1cm proti víku s těsněním asi stačí opravdu málo, aby se ta voda dostala ven. Asi to bude nejnamáhanější místo.

    Naštěstí to teď kape tak 2 kapky za tejden. To už se dá zanedbat. Včera jsem to ještě jednou rozšrouboval, namočil tu gumu mezi pořádně a rukou utáh co to šlo. Až mě to někdy opravdu naštve, zkusím udělat kroužek. Smirkem to ale bude docela fuška, protože ta guma už v cca 3mm drážce je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    35

    Zdravím,

    když má něco těsnit tak se to nikdy nedotahuje nadoraz, vždy pouze lehce.
    to znamená že tam máte něco špatně.
    Máte dostatečně silný těsnící kroužek? Nemáte to našrubované přes závit? atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Jak jsem říkal, magie ale za víkend ani kapka, takže zatím dobrý.

    Kroužek tak je takovej, co k tomu dodávaj. Přes závit by to bejt nemělo, protože ten kroužek je těsně vedle závitu v drážce. Možná to bude ale stačit trošku "povolit" Zatím na to nebudu šahat, dokud to nezačne znova kapat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Citace Původně odesláno od RomanSvach Zobrazit příspěvek
    když má něco těsnit tak se to nikdy nedotahuje nadoraz, vždy pouze lehce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Citace Původně odesláno od Alphacool Support Zobrazit příspěvek
    člověk se celej život učí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Tak kape to jen, když se grafika opravdu rozvášní a voda je kolem 40ti stupňů. Kolem 35ti to ještě nekape. Zkoušel jsem tu expanzku povolit, ale ani jsem s ní nehnul jsem to nějak moc dobře utáh. Tak jsem pod to dal kelímek od tvarohu a kašlu na to.

    Btw: co ty moje staré součástky, co jsem poslal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Pokud to nejde povolit, tak je to zcela jistě utažené MOC

    Ty díly tu stále mám neroztříděné, stydím se jsem totálně zasekaný v práci. Ale dávám si to v úkolech na první místo a do konce příštího týdne to na 100% zvládnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    To je mi jasný

    Tak jsem zvědavej, jestli to někdo koupí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Tak nakonec o 2 dny později, crcal jsem se tady s jedním chlazením 3 dny

    Ceny bych navrhoval následující:

    2x Noiseblocker ventilátor 200Kč/ks
    12x fitinky 30Kč/ks
    1x Alphacool blok na chipset/vga 400Kč
    1x grafika - blbé je že bez chladiče, takže bych zkusil 500 Kč
    1x radiátor zkusil bych 800 Kč
    1x pumpa + expa + měřič navrhuji 1500 Kč, protože ten měřic má hodnotu nulovou...
    1x teplotní senzor s lcd bych dal 200 Kč
    1x ten gigabyte pasiv to bych asi hodil do popelnice, protože to pochybuju, že by někdo chtěl...nebo samozřejmě můžu poslat zpět k Vám.

    Pokud jsou ceny OK tak to vystavím na web. Případně ceny upravte
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    171

    Ceny nechám na vás. Netuším, kolik by to mohlo stát. Jen toho pasivu je do popelnice škoda. Je to pěkná hýtpajpa. Co ho tam dát za kilo? Třeba se někdo chytne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,537

    Klidně ho tam za kilo dám, ale pochybuju, že se to prodá. Což o to, pasiv a heatpipe je to pěkná, ale to uchycení je naprosto atypické a v podstatě použitelné jen pro tu jednu desku, ze které to je sundané...nenapadá mě použití na cokoliv jiného
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 15 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vodnik je vse ok ?
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2015, 18:32
  2. Nej vodník. Help
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-01-2013, 19:50
  3. Fractal Design DEFINE mini nebo ARC mini?
    Od mrdead v sekci Skříně
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2012, 18:16
  4. Vodnik
    Od Pok v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 19:32
  5. Vodní chlazení: Vodnik
    Od rangers v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 22:15