Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Doplnění Sestavy

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele killabeez
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    61

    Dobrý den.


    cca před rokem jsem měl nějaky problem s pc a někdo mi tady doporučil at koupim toto:http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0112G60118BE01
    Potřeboval bych aby mi nějaká dobrá duše přidala[popř pozměnila stávající(ps procesor a desku už mám)] HDD,Grafiku a ROMku.Nemusí to být nijak extra drahé stačí nějak optimálně.

    Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Aspoň rámcová představa o ceně? U DVD mechaniky je to celkem jedno, neliší se moc mezi sebou (ani cenou). HDD - na úplně běžné použití stačí WD Blue, kapacita dle libosti. Grafiku předpokládám nějakou mainstream, vzhledem ke zbytku PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele killabeez
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    61

    Tak kolem 5-6k?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od killabeez Zobrazit příspěvek
    Tak kolem 5-6k?
    Kilo navic byl by problem?

    Ja bych si osobne vzal tohle:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011SYK011UC001
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele killabeez
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    Kilo navic byl by problem?

    Ja bych si osobne vzal tohle:
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011SYK011UC001
    Grafika vypada fajn i dostupně,mechanika taky,bohužel procesor už mám a nevim jestli by se mi vyplatilo brat novej.btw co nějaky hdd 120 giga stači
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ono by to chtelo to vymenit CPU za i3, ale to uz by bylo hodne pres limit. Ja mam strach, ze ten Celeron, co mas toho Radeona nenakrmi a bude to brzdit.
    Mozna vzit i3 3220 + Radeon 7770 (cca 5600,-).

    HDD asi SSD, ze? No ja jsem cetl pozitivni receze na tento:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...007H2AN0001SK6

    Neni to spicka jako Crucial nebo Samsung, ale zase je za peknou cenu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele killabeez
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    61

    Diky uvidime co se da dělat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Budu oponovat. Výměna Celerona za Pentium je nesmysl, to není upgrade ale vyhození peněz. Je tam rozdíl sice 500 MHz ale tím to hasne. Procesor bych zatím nechal. Pokud upgrade, tak aspoň i3. Třeba později. U grafiky je HD 7770 rozumná volba, pokud zbyde víc peněz tak ten 7850 nebo GTX 650 Ti. Sice u některých her bude procesor limit, ale tak hrozné to nebude. U toho disku jsem asi chybně předpokládal že chceš klasický, kam si uložíš i data. Jestli ti jde jen o disk na systém a PC neslouží jen na hraní, tak SSD je dobrá věc. Osobně preferuji Intel nebo Crucial.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    650Ti se nevyplatí... Nejsem ani fanda ani odpůrce ani jednoho výrobce, ale v téhle kategorii se vyplatí buď 7770 nebo 7850 a nic mezi, teda pokud jako hlavní parametr beru poměr cena/výkon. S CPU souhlasím, Celeron je dostačující, Pentium to moc nevylepší, zbytečně vyhozené peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele killabeez
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    U toho disku jsem asi chybně předpokládal že chceš klasický, kam si uložíš i data.
    Předpoklad byl správny chci tma jak data tak systém

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    To už vypadá zajímavěji!

    diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: CL9-9-9-24, doplnění již neexistující frekvence 1800MHz
    Od Karel33 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-08-2012, 01:38
  2. Tiskárny: Doplnění barev v MP 550
    Od mikeek v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2011, 11:02
  3. Doplnění HDD u Win7 OEM
    Od jerryczech007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2009, 13:08