Doplnění Sestavy
Dobrý den.
cca před rokem jsem měl nějaky problem s pc a někdo mi tady doporučil at koupim toto:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Potřeboval bych aby mi nějaká dobrá duše přidala[popř pozměnila stávající(ps procesor a desku už mám)] HDD,Grafiku a ROMku.Nemusí to být nijak extra drahé stačí nějak optimálně.
Předem děkuji.
cca před rokem jsem měl nějaky problem s pc a někdo mi tady doporučil at koupim toto:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Potřeboval bych aby mi nějaká dobrá duše přidala[popř pozměnila stávající(ps procesor a desku už mám)] HDD,Grafiku a ROMku.Nemusí to být nijak extra drahé stačí nějak optimálně.
Předem děkuji.
Aspoň rámcová představa o ceně? U DVD mechaniky je to celkem jedno, neliší se moc mezi sebou (ani cenou). HDD - na úplně běžné použití stačí WD Blue, kapacita dle libosti. Grafiku předpokládám nějakou mainstream, vzhledem ke zbytku PC?
[QUOTE=killabeez;527919]Tak kolem 5-6k?[/QUOTE]
Kilo navic byl by problem? ;)
Ja bych si osobne vzal tohle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kilo navic byl by problem? ;)
[QUOTE=NFG_ICE;527920]Kilo navic byl by problem? ;)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Grafika vypada fajn i dostupně,mechanika taky,bohužel procesor už mám a nevim jestli by se mi vyplatilo brat novej.btw co nějaky hdd 120 giga stači :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste][/QUOTE]
Grafika vypada fajn i dostupně,mechanika taky,bohužel procesor už mám a nevim jestli by se mi vyplatilo brat novej.btw co nějaky hdd 120 giga stači :)
Ono by to chtelo to vymenit CPU za i3, ale to uz by bylo hodne pres limit. Ja mam strach, ze ten Celeron, co mas toho Radeona nenakrmi a bude to brzdit.
Mozna vzit i3 3220 + Radeon 7770 (cca 5600,-).
HDD asi SSD, ze? No ja jsem cetl pozitivni receze na tento:
Neni to spicka jako Crucial nebo Samsung, ale zase je za peknou cenu...
Mozna vzit i3 3220 + Radeon 7770 (cca 5600,-).
HDD asi SSD, ze? No ja jsem cetl pozitivni receze na tento:
Neni to spicka jako Crucial nebo Samsung, ale zase je za peknou cenu...
Budu oponovat. Výměna Celerona za Pentium je nesmysl, to není upgrade ale vyhození peněz. Je tam rozdíl sice 500 MHz ale tím to hasne. Procesor bych zatím nechal. Pokud upgrade, tak aspoň i3. Třeba později. U grafiky je HD 7770 rozumná volba, pokud zbyde víc peněz tak ten 7850 nebo GTX 650 Ti. Sice u některých her bude procesor limit, ale tak hrozné to nebude. U toho disku jsem asi chybně předpokládal že chceš klasický, kam si uložíš i data. Jestli ti jde jen o disk na systém a PC neslouží jen na hraní, tak SSD je dobrá věc. Osobně preferuji Intel nebo Crucial.