Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Zamrzani Firefoxu

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    308

    Uz to trva snad rok (mozna i vic), ale potykam se s problemem adobe flash player, kdy mi obcas zamrzne pri prehravani firefox a asi po minute mi to vyhodi v prehravaci chybu (zasuvny modul selhal). Cetl jsem doporuceni, primo od adobe, jak se toho problemu zbavit. Pomohlo mi nainstalovat jejich zminenou starsi verzi adobe, ale ted se to vratilo i pres to, ze mam starsi verzi. Jak tento problem resite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    ...já to řeším tak, že FF nepoužívám. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    ...já to řeším tak, že FF nepoužívám. ;-)
    Ale no tak, každý má přeci jiné preference.

    Citace Původně odesláno od mike033 Zobrazit příspěvek
    Uz to trva snad rok (mozna i vic), ale potykam se s problemem adobe flash player, kdy mi obcas zamrzne pri prehravani firefox a asi po minute mi to vyhodi v prehravaci chybu (zasuvny modul selhal). Cetl jsem doporuceni, primo od adobe, jak se toho problemu zbavit. Pomohlo mi nainstalovat jejich zminenou starsi verzi adobe, ale ted se to vratilo i pres to, ze mam starsi verzi. Jak tento problem resite?
    Na jaké sestavě se tak děje ? Flash player je známí svou hardwarovou náročností, takže pokud máš např. slabší notebook můžeš se s tímto problémem potýkat. Osobně se s tím setkávám právě u mého postaršího notebooku s Win8, které podle mě mají s flash playerem stále "nějaký problém".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    ...já to řeším tak, že FF nepoužívám. ;-)
    Tak to je rada za všechny peníze .

    Pro začátek - zkoušel jsi vypnout hardwarovou akceleraci? Když klepneš na objekt Flash pravým myšítkem, tak pod položkou Nastavení. Jako další věc bych zkusil update ovladačů grafické karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    308

    Takze, akceleraci jsem ted vypnul (muzes mi prosim te rici, k cemu ta akcelerace je dobra?).
    Jinak sestavu mam tuto: i3 2120
    Sapphire HD7850 OC 2GB - verze catalystu je 13.1, nejnovejsi
    8GB Kingston HyperX Blue
    MSi P67A - C43
    W7 64bit

    Edit: Jinak jsem uz uvazoval nad tim vyzkouset jiny prohlizec, ale nemam predstavu o tom, ktery je nejlepsi. Uz nekolik let pouzivam firefox.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    :-) Ptal ses, jak to resime, tak jsem ti to za sebe napsal.

    Ale bez pr.elek... podle vseho muze HW akcelerace za velkou cast problemu s prohlizeci, do kterych ji zacali jejich tvurci cpat a netyka se to jen FF.
    U Opery je to na mem PC primo zavisle na tom, jake drivery VGA zrovna pouzivam.
    Takze jak psal Venca...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    U Opery je to na mem PC primo zavisle na tom, jake drivery VGA zrovna pouzivam.
    Opera bohužel nikdy HW akceleraci nedotáhla do konce, má s ní stále potíže a je neustále ve stádiu testování.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od mike033 Zobrazit příspěvek
    Edit: Jinak jsem uz uvazoval nad tim vyzkouset jiny prohlizec, ale nemam predstavu o tom, ktery je nejlepsi. Uz nekolik let pouzivam firefox.
    No, říct, který prohlížeč je nejlepší nejde. Každému vyhovuje něco jiného. Já třeba FF používám už hodně dlouho a v době jeho největších problémů (verze 4.0 - 8.0) jsem zkoušel Chrome, Safari, Operu, dokonce i Maxthon a k tomu spustit IEčko se neodvážím. Každopádně jsem si nevybral a zůstal u FF.

    Ještě mě napadá, že by to mohl dělat nějaký jiný doplněk, takže zkusit všechny doplňky zakázat a jestli to bude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Ještě mě napadá, že by to mohl dělat nějaký jiný doplněk, takže zkusit všechny doplňky zakázat a jestli to bude fungovat.
    Případně vyzkoušet vytvořit čistý profil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od mike033 Zobrazit příspěvek
    ale nemam predstavu o tom, ktery je nejlepsi
    zkus Maxthon....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od john Zobrazit příspěvek
    zkus Maxthon....
    Zase odpověď, která velmi pomůže při řešení problému...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    308

    Po doporucenem vypnuti akcelerace mam uz dva dny pokoj. Tak snad to pomohlo, ale ono si to dela co chce takze se to muze zase objevit.

    Jinak diky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    308

    Vcera a dnes mi zase spadl modul, takze se to opet vratilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Nový profil bez jakýchkoliv doplňků jsi zkoušel ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak odstranit Localpages z Firefoxu?
    Od Cev v sekci Antiviry a bezpečnost
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-05-2014, 14:59
  2. Webové prohlížeče: JavaScript ve Firefoxu 25.0.1
    Od Ahasver v sekci Internet
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2013, 22:30
  3. Zmena Firefoxu
    Od Georginek v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-11-2012, 21:55
  4. Webové prohlížeče: Problém s HD videem ve Firefoxu
    Od Dzovicek v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 16:30
  5. Webové prohlížeče: Gmail ve Firefoxu
    Od matata v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-10-2009, 16:42