Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP PSC 1510 - problém s tiskovou kazetou

mike033 (304)|15.3.2013 14:28
[ATTACH=CONFIG]28207[/ATTACH]

Jiz tri mesice se potykam s problemem, ze pri zapnuti tiskarny mi vyskoci chyba (viz obrazek). Nejdrive jsem to resil tak, ze jsem jednoduse zapinal a vypinal tiskarnu az mi nakonec tisknout slo, ale asi mesic uz nemuzu vubec nic vytisknout. Jelikoz se to deje u barevne kazety, napadlo me, zakoupit novou a mozna by problem odpadl, ale koupit barevnou barvu jen pro to abych zjistil, ze chyba neni v kazete nybrz v tiskarne je nesmysl. Byly by to vyhozene penize. Napadlo me si vypujcit kazetu od pribuzne, ale ta delsi dobu nepouziva tiskarnu a tudiz nema ani v ni barvu. Pokud jste se nekdo s timto setkal a ujistil me, ze chyba je v kazete, potom bych samozrejme barvu koupil.

Dalsi veci je, ze mi odesel napajeci kabel. Jako docasnou alternativu jsem si vypujcil od pribuzne jiny (ma skoro stejny tip tiskarny) do te doby nez bych si poridil novy, ale v tom byl ten problem, novy neni nikde k dostani, mozna v bazarech, nevim. Takze otazka zni, ma cenu na jiz takto starou tiskarnu shanet kabel a resit onu chybu s kazetou nebo si radsi poridit novou tiskarnu?

Pokud nejakou novou, tak samozrejme levnou, vzhledem k tomu, ze se pouziva jen na obcasne tisknuti a skenovani dokumentu.

Dekuji za rady a navrhy.
asdasdasd.png
zsdx (2098)|19.3.2013 14:19
Jinak nez vymenou kazety to nezjistis. Ale musis zvazit, zda ti to za to stoji - orig. ink [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] / 20USD.

Jestli to bez inkoustu skenuje, prodej to jako skener (treba Trodasovi :)), jinak bych to spis neresil.
mike033 (304)|19.3.2013 15:27
Tak to se vubec nevyplati vyplacnout 800 Kč. To uz rovnou muzu koupit novou tiskarnu.
Jinak byste mi doporucili nejakou tu levnou tiskarnu? Vyuzivana by byla jen na obcasne tisknuti a skenovani dokumentu.

BTW: Skener u te me puvodni funguje, takze ji kdyztak prodam.
mike033 (304)|23.3.2013 10:11
Tak jsem se definitivne rozhodl pro novou multifunkcni tiskarnu, protoze se nevyplati kupovat kabel, kdyz za 1000 mam novou tiskarnu.
Mohli byste mi nejakou doporucit?
Pozadavek: Co nejlevnejsi, neco do 1500, spis min.

Koukal jsem na nejaky, ale nevim jakou znacku, zdali Epson nebo Canon.

Diky za navrhy.