Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Gta San Andreas - SA:MP - problém s obrazovkou

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bulhy
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    235

    Zdravím. Dnes se mi stala nemilá věc a to ta, že mi přestalo fungovat SA:MP... Ještě včera pohodově jelo, ale dnes ne. Problém je, že SA:MP jede, tzn., že když vyfotím obrazovku a hodím to do malování, přes CTRL+V, tak vidím normálně hru, ale obrazovka mi to neukazuje. Pouze mi běhá po obrazovce logo LG a pod tím nápis "Nesprávný formát". Vůbec nevím, čím to může být. Vše fungovalo. Když to prostě zapnu, tak to začne. Shodím na plochu a je to normální a když to zase maximalizuju, tak opět. Nemáte nějaké řešení?
    Naposledy upraveno uživatelem bulhy: 23-03-2013 v 19:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    48

    Neznám řešení ale myslím že to je tím že to máš nastavený na větší rozlišení než je tvoje obrazovka Ale jestli jsi nic nenastavoval tak nevím no...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    Rozlišení nebo pokud hra umí nastavovat obnovovací frekvenci, tak to může bát i to. Dělá to okamžitě po spuštění, nebo se dostaneš aspoň do nějakého menu s nastavením hry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bulhy
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    235

    Okamžitě jen, co to zapnu. A včera to ještě fungovalo.
    Naposledy upraveno uživatelem bulhy: 23-03-2013 v 20:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    V dokumentech by měla být složka "GTA San Andreas User Files" a v ní soubor "gta_sa.set". Jeho přesun (radši bych ho jen přesunul - kdyby bylo potřeba ho obnovit) by měl vymazat veškerá nastavení hry, což by mohlo umožnit nastavit hru správně (bez smazání uložených pozic).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bulhy
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    235

    Ano. Přesně to jsem udělal před asi hoďkou. Každopádně i tak děkuji a úplně jsem ho smazal. Ničemu to neublížilo. Každopádně i tak všem díky a téma považujte za vyřešené.
    Odpovídat lze po přihlášení