Zdravím, asi před 10 dny jsem si upgradoval PC a to konkrétně processor (z AMD athlon 651k na intel core i5 3470) a základovou desku ( z Gigabyte A75M-UD2H na ASUS P8H77 m-le), vše bylo OK až do té doby, kdy se objevilo první zamrznutí PC (asi 3 dny po upgradu). Od té doby mi PC náhodně zamrzá a to tak, že se počítač asi na 5 vteřin kompletně sekne (zvuk, myš, prostě vše) a sám se buď restartuje nebo úplně vypne ( zajímavé je, že během toho zamrznutí nefunguje ani tlačítko restart na bedně. Musím počkat, až se vypne nebo resetuje sám). Poprvé jsem si myslel, že to bude tím, že jsem po upgradu nereinstaloval Windows 7 ( myslel jsem si, že se hádají ještě staré ovladače od AMD s novými), avšak po reinstalaci a formátu systémového oddílu se objevil úplně stejný problém. Co je ještě zvláštní je to, že PC zamrzá hlavně, když je v klidu nebo minimálně zatížen ( word, sledování filmů, hudba), pří hraní her se mi ještě nestalo, že by zamrzl. Mám permanentně zapnutý core temp a HWmonitor a teploty jsou všude úplně normální ( na processoru +- 30°C v klidu, +- 65°C v zátěži). Zkoušel jsem i flashnout BIOS, memtest ( 1 hodina testování = 0 errors) a updatnul jsem ovladače na nejaktuálnější verze a problém pořád přetrvává ( jediná změna po flashnutí toho BIOSU byla ta, že při zamrznutí mi to asi na 2 vteřiny hodí BSOD, než se počítač vypne nebo resetuje, takže to nestihnu ani pořádně přečíst). Prosím o radu, opravdu už nevím, co s tím. Předem děkuji za odpovědi.