Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Výměna Grafické karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Dobrý den,
    Dostanu od táty staronový PC (4 roky starý) a chtěl bych vědět jestli si můžu vyměnit graf. kartu. Bohužel vím jen pár informací :/
    Komponenty: nVidia 9500 GT 1 gb¨
    Intel 2 core 4 jadro 3.1 přetaktovaný
    4 gb ram ale vylepším na 8 gb
    Windows Vista 64x Bussines
    Chtěl bych vědět jestli tam můžu narvat http://www.alza.cz/gigabyte-n650oc-1...07.htm#recenze
    Děkuji za odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ještě napiš značku a výkon zdroje, ale mělo by to jet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Zdroj je kolem 620W ale nevím značku Je to počítač na projektování. Takže doufám že to pojede Myslíš si že bych na tom dokázal rozjet Tomb Raidera na Full hd ultra? S tou novou grafikou samozřajmě
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Dejv8 Zobrazit příspěvek
    Zdroj je kolem 620W ale nevím značku Je to počítač na projektování. Takže doufám že to pojede Myslíš si že bych na tom dokázal rozjet Tomb Raidera na Full hd ultra? S tou novou grafikou samozřajmě
    650ka je slaba, chce to aspon 650Ti nebo AMD 7770 nebo 7790 a pak to pojede na High bez Tress FX.

    Na Ultra detaily to asi bude chtit jeste lepsi. Ja mam 7850 OC edici a rozliseni jen 1680x1050 a musel jsem vypnout ten TressFX (novy vlasy) aby mi to bezelo plynule v ULTRA detailu - Stabilne 60FPS ale misty klesalo pod 30 FPS (vyhledy do slozite krajiny).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Hele, su zvyklej na ohodně podřadnější PC xD. Stačilo by mě aby to jelo na High i klidně na medium Mám sice hrení ntb ale už není to co býval :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ptal ses jestli to pujde na Ultra a ja Ti odpovedel, ze nepujde O Tvoji narocnosti nikde rec nebyla
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Já vím xD Ale díky za odpověď hrozně mi to pomohlo protože se v tomhle moc neorijentuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Výměna grafické karty
    Od ReVolt v sekci Grafické karty
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 12-03-2011, 18:52
  2. Radeony: Výměna grafické karty, přeinstalování OS
    Od Pavec v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 23:58
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 19:59
  4. Chlazení grafik: Vymena graficke karty
    Od sterbic v sekci Chlazení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 23:45
  5. Vymena graficke karty
    Od Aytech v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 22-03-2008, 22:21