Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Co chci upgradovat: To co bude potřeba (Nejspíše grafická karta, procesor a zdroj)

    Aktuální konfigurace: CPU typ Intel Celeron D 346, 3066 MHz (23 x 133)
    Základní deska : Dell OptiPlex GX520
    Pracovní paměť 1014 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
    Grafická karta Intel(R) 82945G Express Chipset Family (224 MB) ( :'( )

    Další komentář:
    Chtěl bych počítač vylepšit tak aby bylo možné hrát League of Legends s 50-60 fps (klidně na nejnižší detaily).
    Pokud bude potřeba podám bližší info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Obávám se, že s toho půjde použít nanejvýše disk a mechanika (pokud jsou SATA).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Takže to není možné?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Kdysz se podivam na systemove pozadavky (https://support.leagueoflegends.com/...quirements-PC-),
    tak si rikam, ze by mozna stacilo jen pridat ramku a nejakou lepsi grafickou kartu nez integrovanou....

    jaky je tam zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Vyfoť vnitřek. Ale mám pocit, že deska nemá rozšiřující slot pro GK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Vyfoť vnitřek. Ale mám pocit, že deska nemá rozšiřující slot pro GK.
    V tom pripade je muj napad na nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Zítra sem dodám to foto a zdroj je : Dell N230P-00
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Ta skříň je dělaná spešl pro Dell desky, nebo by do ní bylo možný nacpat klasickou mATX desku? Napadlo mě vzít A8-5600K s nějakou deskou nejlíp s A85 chipsetem a 4GB RAM a měl by se s tím vejít do 5000. Pokud je disk a mechanika SATA, tak by neměl mít problém s tím to tam nacpat. Jen si nejsem úplně jistej, jestli by to ten 230W zdroj zkousnul, na 12V větvi má jen 168W .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    Ta skříň je dělaná spešl pro Dell desky, nebo by do ní bylo možný nacpat klasickou mATX desku? Napadlo mě vzít A8-5600K s nějakou deskou nejlíp s A85 chipsetem a 4GB RAM a měl by se s tím vejít do 5000. Pokud je disk a mechanika SATA, tak by neměl mít problém s tím to tam nacpat. Jen si nejsem úplně jistej, jestli by to ten 230W zdroj zkousnul, na 12V větvi má jen 168W .
    CPU - 100W, HDD - 6W, DVD - 6W, RAM - 6W, MB - 6W = 124W max., takze by to melo byt i s rezervou... Otazka je, jestli pri tom stari porad dava tech 168W
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Právě, to je ono... aby to nezapojil a neměl místo počítače ohňostroj... otázka je potom, jestli jde zdroj jednoduše vyměnit a jestli náhodou není dělaný na míru pro Dell, to by byla další překážka. Fractal Core 1000 + SS-350ET je dalších 1500 navrch (pokud by teda bral mATX formát, což by myslím na takovýto PC bohatě stačilo).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Pokud půjde použít disk a mechanika, dalo by se to v limitu zhruba takto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011UBX01199S01
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Podle fotek je disk SATA ale mechanika je notebooková.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    johny__g: Ono bude zalezet, jestli Muube ma SFF, DT nebo Tower verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    To úplně nalevo (Mini tower)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    To náš problém neřeší. Disky se dle specifikace osazovaly jen SATA, ovšem mechanik bylo více typů, takže potřebujeme vědět, jakou tam máš konkrétně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58