BSOD win7 64 bit
Dobrý den,
mám problém s NTB. při načtení většího pdf dokumentu do prohlížeče a při pokusu o následné "posunutí" na další stránky se mi zobrazí BSOD. Dvakrát to udělalo jen při běžném používání (bez prohlížení pdf). Skusil jsem přeinstalovat systém a potíže přetrvávají. Na NTB jsem provedl testy v memtest, hd tune, prime 95. Žádný nic nenašel.
Přikládám složku Minidump před i po přeinstalaci systému.
Zkoušel jsem jednotlivé moduly RAM zvlášť a mezi sloty. BSOD se pokaždé zobrazila.
Prosím o pomoc při řešení problému.
Minidump:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Sestava:
NTB Samsung R540
Intel Core i3 370M 2.40GHz
4GB RAM DDR3 (2x2GB)
ATI Mobility Radeon HD 545v
320 GB, SATA 5400 otáček
Windows 7 Home Premium 64bit
Mockrát děkuji.
mám problém s NTB. při načtení většího pdf dokumentu do prohlížeče a při pokusu o následné "posunutí" na další stránky se mi zobrazí BSOD. Dvakrát to udělalo jen při běžném používání (bez prohlížení pdf). Skusil jsem přeinstalovat systém a potíže přetrvávají. Na NTB jsem provedl testy v memtest, hd tune, prime 95. Žádný nic nenašel.
Přikládám složku Minidump před i po přeinstalaci systému.
Zkoušel jsem jednotlivé moduly RAM zvlášť a mezi sloty. BSOD se pokaždé zobrazila.
Prosím o pomoc při řešení problému.
Minidump:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Sestava:
NTB Samsung R540
Intel Core i3 370M 2.40GHz
4GB RAM DDR3 (2x2GB)
ATI Mobility Radeon HD 545v
320 GB, SATA 5400 otáček
Windows 7 Home Premium 64bit
Mockrát děkuji.
Z dumpů mi to připadá jako problém Firefoxu a starých ovladačů GK.
Otevři Firefox > Nápověda > Technické informace, stiskni Zkopírovat text do schránky a poté to sem vlož do dalšího příspěvku (ideálně použij tag CODE).
Otevři Firefox > Nápověda > Technické informace, stiskni Zkopírovat text do schránky a poté to sem vlož do dalšího příspěvku (ideálně použij tag CODE).
Ano, je nainstalován starý Catalyst a aktivní základní HW akcelerace. Pravděpodobně to dělá neplechu.
V první řadě bych ji zkusil ve Firefoxu deaktivovat. Otevři Firefox > Možnosti > Rozšířené > Obecné, a odškrtni volbu Používat hardwarovou akceleraci, je-li dostupná. Restartuj prohlížeč.
V technický informacích by nyní mělo být:
Grafická akcelerace Windows 0/1 Direct3D 9
Pokud ne, napiš. Pokud ano, sleduj, zda pády ustaly.
V první řadě bych ji zkusil ve Firefoxu deaktivovat. Otevři Firefox > Možnosti > Rozšířené > Obecné, a odškrtni volbu Používat hardwarovou akceleraci, je-li dostupná. Restartuj prohlížeč.
V technický informacích by nyní mělo být:
Grafická akcelerace Windows 0/1 Direct3D 9
Pokud ne, napiš. Pokud ano, sleduj, zda pády ustaly.