Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Výměna Grafické karty Po druhé

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Dobrý den,
    Dostanu od táty staronový PC (4 roky starý) a chtěl bych vědět jestli si můžu vyměnit graf. kartu. Bohužel vím jen pár informací :/
    Komponenty: nVidia 9500 GT 1 gb¨
    Intel 2 core 4 jadro 3.1 přetaktovaný
    8 gb Ram
    Windows Vista 64x Bussines
    Zdroj: 600W
    Chtěl bych vědět jestli tam můžu narvat http://www.alza.cz/msi-n660-twin-fro...oc-d354054.htm
    Děkuji za odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Můžeš zjistit víc informací ? S největší pravděpodobností grafická karta osadit půjde, otázkou je, zda-li to má smysl. Chtělo by to znát typ procesoru a co je to přesně za zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Motherboard je: IntelQ45
    Procesor je : E7600 (3,06 GHz, 3MB SLC, 1066MHz FSB)
    Zdroj nevím :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Intel Q45 je čipset, nikoliv značka a typ základní desky.
    Obávám se, že ten procesor bude graf. kartu brzdit, ale nárůst výkonu bude rozhodně vidět a znát
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Ok, Takže myslíš si že bych mohl rozjet Tomb Raider 2013, Full HD medium detaily?? xD ale ten počítač bude až za tejden... Takže kdyby si mi třeba dal skype tak já ti potom napíšu všechno co v tom mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    Jo a jinak je to 2 jadrovy a ne 4 jadrovy procesor.
    A ta GTX660 je do toho fakt asi zbytecna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Jo a jinak je to 2 jadrovy a ne 4 jadrovy procesor.
    A ta GTX660 je do toho fakt asi zbytecna.
    Snad jedině, pokud bys za půl roku za rok plánoval upgrade na něco ve stylu i3/i5, tak by ta karta asi měla smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Citace Původně odesláno od Dejv8 Zobrazit příspěvek
    Ok, Takže myslíš si že bych mohl rozjet Tomb Raider 2013, Full HD medium detaily?? xD ale ten počítač bude až za tejden... Takže kdyby si mi třeba dal skype tak já ti potom napíšu všechno co v tom mám
    To asi ne ... ten procesor ji nenakrmí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Jako plánuju něco.... Ale nejsou peníze :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    IMHO lepší řešit potom jako celek. Nyní to nemá moc smysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Vzhledem k tomu, ze je to stary (bazarovy) pocitac, tak bych to resil starou (bazarovou) kartou. Napriklad:
    http://pc.bazos.cz/inzerat/23358620/...te-GTX-560.php

    Vyslo by to levneji, nebyl by to takovy overkill a v pripade pozdejsiho upgrade by 560ka zvladla jeste nejaky cas poslouzit - stacilo by upgradovat jen desku, cpu a ram...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Mám skoro stejný procesor, jeden čas jsem u něj měl GTX 560 Ti a můžu potvrdit že už i tahle karta byla bržděná. Takže rvát tam teď 660 jsou vyhozené peníze, které jak píšeš nemáš. Do takového starého počítače bych osobně novou kartu nekupoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Já teda nevím, protože ten procák je silnější než moje i5 v ntb xD
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    O jaký procesor v notebooku se jedná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    i5-2410M 2.3 gh S turboboostem 2.9

    ---------- Doplněno v 16:46 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:42 ----------

    Jo a grafika je nVidia Geforce GT540M s nějakým boostem na 1760
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výměna Grafické karty
    Od Dejv8 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-04-2013, 17:36
  2. Výměna grafické karty
    Od ReVolt v sekci Grafické karty
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 12-03-2011, 18:52
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 19:59
  4. Chlazení grafik: Vymena graficke karty
    Od sterbic v sekci Chlazení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 23:45
  5. Vymena graficke karty
    Od Aytech v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 22-03-2008, 22:21