Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jak nejrychleji vymazat hdd na prodej

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ahoj.chci prodat své dva hdd.Oba jsem je naformátoval le chtěl bych předejít tomu aby ten kdo si to koupínebyl schopen data obnovit.Programy které jsem našel na netu mi nejdou a nevím proč(Hard Drive Eraser 2.0) mi třeba proces nechce spustit.před spuštěním vyskočí nějaká tabulka (ani nevím co po mě chce) a když to odkliknu tak se nic neděje.poradte prosím nějakej rychlej způsob jak hdd uplně vymazat.Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    ....před spuštěním vyskočí nějaká tabulka (ani nevím co po mě chce) a když to odkliknu tak se nic neděje...
    Tak si to buďto přečti, nebo když neumíš, dej sem obrázek (PrintScreen)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    tady je screen.co mám napsat do té tabulky aby se to spustiloKlikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fff.png 
Zobrazení: 498 
Velikost: 379.6 KB 
ID: 28377????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    tvl, veď to tam máš napísané ...

    type ERASE znamená napíš ERASE
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od robky Zobrazit příspěvek
    type ERASE znamená napíš ERASE
    Víš jak je těžké opsat hlášku do Google Translatoru ... já bych si s tím taky asi jen tak neporadil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    stáhni a nainstaluj ccleaner

    http://www.piriform.com/ccleaner/download

    po nainstalování klik na nástroje-čistič disku-vyber celý disk-počet průchodů(stačí jeden-pokud jseš paranoik dej tři a více)-zafajfkuj disk který chceš smazat ,nyní si uvař hodně kávy protože tato operace zabere mnoho času
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nejdou nahrát ani vymazat data na flashce
    Od lucka87 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 20:38
  2. Nejde vymazat soubor s 0 velikosti
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-01-2010, 18:22
  3. Můžu vymazat za chodu CMOS?
    Od kirby16 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 17:31
  4. Nejrychleji nabootovaný OS
    Od hladas94 v sekci OS Linux
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-12-2008, 15:37