Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zamrzáni PC při netování

Vixen11 (1)|3.7.2007 11:06
Dobrý den, po určité době, co má přítelkyně internet (Wifi), jí náhodně (ale většinou přímo při načítání nějaké stránky nebo při započatí stahování) zamrzne PC, pomůže jen tvrdej restart. Má Win XP,SP2. Všechny ovladače by měly být v pořádku, dělá to nezávisle na používaném prohlížeči. Nepomohlo ani zformátování a nová instalace windows. Neví prosím vás někdo, čím by to mohlo být? V sítovce to také není, zkoušel jsem i jinou a dělalo to také. Jinak má desku z r.02, někdo mi říkal, že by mohla odcházet, ale to nevim no..Předem díky za vaše rady.
pas!k (3765)|3.7.2007 11:20
Napada me disk al eje to strelba .. prece jen pri nacitani stranek se ukladaji data do cache a pri pocatku stahovani taktez .. Kazdopadne pokud to dela ve vice prohlizecich a po reinstalu vypada to na nejake zelezo .. asi bych zkusil testy jak hdd tak ram .. a taky bych s epodival do prohlizece udalosti co je tam za hlasky ..
SCUTERJ (85)|3.7.2007 14:03
Jaká je to sestava?? Nebuď takovej tajnůstkář:D
mno (2)|16.6.2008 20:38
Mám stejný problém, už delší dobu. Mám Windows XP, veškeré aktualizace, dříve jsem používal zabudovaný firewall Windows a Avast, instalace Norton Internet Security problém nevyřešila. Zamrzání so objevuje ve všech prohlížečích (zkoušel jsem IE, Mozillu, Operu). Vždy celkem spolehlivě na stejných stránkách, např. Novinky.cz, allmusic.com, ale čas od času se funkčnost změní - např. zamrzání na jiných stránkách. Zamrzá ale i v Centru zabezpečení Windows. Zdá se, že to souvisí s přítomností aktivních prvků (reklam apod.). Nepomohla ani kompletní přeinstalace. PC prohlížel i kolega pracující v IT, údajně systém neukládá žádné informace, které by umožnily zjistit povahu problému. Díky za jakoukoli radu.
astec (1823)|16.6.2008 20:55
zkus rozjet pingy v okně a paak pracuj na netu. když to zamrzne, tak jestli pojedou pingy. Vyloučíme tím vše okolo netu
jerryczech007 (98)|16.6.2008 23:27
A připojuje se k veřejnému hotspotu nebo k domácímu routeru s wi-fi ? Mě se občas stávalo, že náhodně třeba na minutu vypadla wi-fi část routeru a pak jsem musel vypnout a zapnout wi-fi modul v NB.
JonnyC (124)|17.6.2008 08:44
Kdyz pises ze zamrza na specifickych strankach, nemuze to byt napr. nejakym flash pluginem? Co tak zkusit povypinat v prohlizeci flash, javu, javascript a podobne a zkusit to?

A taky bych otestoval pamet, kdyz jde o zamrzavani, jen tak preventivne :-)
disruptor (110)|17.6.2008 09:17
Antivirak? Treba AVGckovej net stit pri skenovani stranek naprosto zabrzdi celej komp. Hlavne pri vyhledavani na googlu. To nez proskenuje vsechny odkazy tak se skoro neda delat.
Erb (32)|17.6.2008 21:09
V poslední době mi dělala problémy se zastavováním načítání stránek nová verze antiviru Avast.
r34ktor (7477)|17.6.2008 22:48
[QUOTE=Erb;133146]V poslední době mi dělala problémy se zastavováním načítání stránek nová verze antiviru Avast.[/QUOTE]
Co máš za build?
mno (2)|12.7.2008 21:11
Děkuju za rady, ale zatím to nepomohlo. Paměť je OK. Pingy nevyzkouším, protože když to zamrzne, tak už s tím nejde udělat vůbec nic. Vypínat aktivní prvky už jsem zkoušel dřív, to nepomáhá. Mezitím jsem znova provedl čistou instalaci, abych odzkoušel, které programy by mohly způsobovat konflikt. Bohužel problém se objevil už v okamžiku, kdy byl nainstalován pouze operační systém s IE a Norton Internet Security. Po přeinstalaci se ale opět změnila funkčnost - novinky.cz a allmusic.com běhají dobře, padá jako dřív na centrum.cz při přihlašování do mailu. A nově se objevil problém, že PC zamrzne při instalaci Nera z CD - vždy při kopírování nero.exe.