Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

PC po zapnutí nenaběhne

MrSwatCZ (23)|23.4.2013 18:58
Dobrý večer, mam vážný problém s PC. Skoro rok mi fungoval naprosto bez problému, ale poslední dva dny my začal dělat problémy. Nejdříve to začalo tím, že mi během hraní zčernala obrazovka, poté znovu naběhla, ale nic nefungovalo, následoval tvrdý restart. Toto se opakovalo asi tak pětkrát během dvou dnů. No, a dneska, když se to stalo znovu, tak jsem ho opět restartoval, ale to už nenaběhl vůbec, pouze hláška na obrazovce OUT OF RANGE. problem je, že doma nemám případné náhradní díly, takže nemůžu vyzkoušet, v čem to je, jestly to je grafika, proceror, ram nebo třeba je špatný monitor. s tímto jsem se setkal opravdu poprvé a nevím si s tim rady. popis hardware pc mam v podpisu, ted píšu z ntb.

jestly se už toto tady někdy řešilo, tak se omlouvám, ale nemám moc čas to někde hledat.

děkuji za jakéholiv rady.
MrSwatCZ (23)|23.4.2013 19:24
Tak jsem něco našel, že by to mohlo způsobit změněné nastavení rozlišení ve hře a že by se tedy mělo vrátit na původní hodnotu, to bych klidně i udělal, klidně i tu hru odinstaluju, problem je, že se prostě nedostanu ani do BIOSu, ani do Windows. vážně si už nevím rady a PC potřebuji každý den na práci do školy, jen pro upřesnění, jedná se o hru Euro Truck Simulator 2.
MrSwatCZ (23)|23.4.2013 20:07
Navrhnuta změna kabelu z DVI na HDMI nebo VGA, doufám, že bude něco z toho fungovat....

---kabely ani redukce nenalezeny, jede se kupovat.. kčertu...