Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SATA DVD vypalovačky

Fikus Kukis (22)|1.8.2006 07:30
Existuje už niekoľko typov SATA DVDRW mechaník, myslím že by nebolo zlé ich otestovať.
ET (22)|21.8.2006 17:42
[QUOTE=Fikus Kukis]Existuje už niekoľko typov SATA DVDRW mechaník, myslím že by nebolo zlé ich otestovať.[/QUOTE]

jo k tomu se taky pripojuju. Nový N force už maj jen 1x PATA a noovy intely ho uz nemaj vůbec... idealni cas na test a mozna srovnani s nejakou lepsi PATA mechanikou..... Idealni cas na test...
Honny (262)|21.8.2006 17:50
jj, připojuju se, sice už sem jeden nebo dva testy tohohle samsunga čet, ale proč neudělat další, že? :)
wert668 (34)|21.8.2006 19:01
Já jsem taky pro ;) SATA nikdy není dost.
Zeli (397)|23.8.2007 12:24
SATA vypalovacek uz je habaděj, tak doufam ze se na SHW brzo obevi nejakej test. A jestli existuje i nejaka notebookova SATA mechanika, bylo by zajimave ji porovnat s klasickymi...
tgfh (2985)|23.8.2007 16:12
Hele, tam je napsané 21-8-2006 !

Imho je takovýto test zbytečný, stejně si už všichni budou kupovat mechaniky SATA, kdo by nyni kupoval obyč. ATA ?

Když koupíš mechaniku kvalitní značky tak se nemusíš bát, že by byla pomalá apod. ;)
Zeli (397)|23.8.2007 18:51
[QUOTE=tgfh;45437]Hele, tam je napsané 21-8-2006 !

Imho je takovýto test zbytečný, stejně si už všichni budou kupovat mechaniky SATA, kdo by nyni kupoval obyč. ATA ?

Když koupíš mechaniku kvalitní značky tak se nemusíš bát, že by byla pomalá apod. ;)[/QUOTE]

Nevim jestli's to spravne pochopil, ja bych uvital test SATA mechanik, ne ATA. A tim "klasicka" sem myslel 5,25" mechaniku v porovnani s tou notebookovou. O rychlosti mi taky nijak moc nejde, spis o kvalitu, hlucnost, zahrivani, atd. Protoze se mi nechce verit, ze sou vsechny stejne a maji jen jine logo vyrobce a cenu.
ICEBOSS (3435)|24.8.2007 10:33
[quote=tgfh;45437]
Když koupíš mechaniku kvalitní značky tak se nemusíš bát, že by byla pomalá apod. ;)[/quote]
dneska stejne nevis co kupujes. driv byly v asusu vnitrnosti pioneera, ted je tam asi lite-on... Pioneer 212 priserne cte a dobre pise... :runawayProste i kdyz koupis znacku, neni to zaruka kvality - bohuzel :(. Jedini kvalitni vyrobci optickych mechanik je Plextor (i ti maji svy mouchy) a dej ji panbuh vecnou slavu in memoriam Yamaha. :thumb

U DVD-RW se to meni model od modelu, takze se vyplati cist recenze na kazdou novou palku... a na to mame u nas 2 dalsi servery... Nicmene proti srovnavacimu testu nic nemam :), urcite by byl pro spoustu lidi zajimavy.

Momentalne je pro me favoritem Samsung S203B