Takze sestava slape a vsem dekuji akorat smula odesel monitor tak neco shanim do 4500,-
imho LG IPS235P, mám ho doma a je fakt dobrej![]()
na hry bude asi lepsi to LG
Já nevím, jestli bych si zvykl na lesklou obrazovku toho Dellu.
Pokud Ti jde o hlavně o hry, tak Dell bude "rychlejší" než-li LG![]()
Dell má ale výrazný překmity a celkem slabej kontrast...
Btw. ten test je k 235V, 235P kromě lepší ergonomie díky pivotu má lepší odezvu oproti Včku
EDIT: IMHO do toho AOC bych nešel, LG i Dell budou lepší volba
Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 22-08-2013 v 21:16
Jak jsem koukal poslední dobou na ty monitory, tak LG jsou pomalé, přímo tento typ má nerovnoměrné podsvícení, pokrytí sRGB pouze z 93 % + opravdu zoufalá konstrukce.
Dell má o menší input lag, o trochu věrnější zobrazení barev, je ovšem lesklý. Jinak ten kontrast není špatnýJeště, když jsme se o tom bavili, tak pro Dell jsi vyzdvihoval 3 letou záruku
![]()
Ono by to chtelo odzkouset co by mi vic sedelo
To bylo v porovnání k levnějšímu S2240L, u 22" bych nejspíš bral Della, u 23" spíš LG. Ano, LG možná jsou pomalejší, ale nemůžeš srovnávat 235P a 235V, 235V má horší odezvu. Je pravda, že 235P má horší podsvícení a má horší konstrukci. Dobře, má i kratší záruku. Ale když u LG nastavíš RTC na Low (tuhle funkci právě 235V postrádá a tudíž vychází v odezvě o dost hůř), tak má fakt pěknou odezvu s malýými překmity, má pěkné dobré barvy (sám ho mám, tak vím), osobně se mi na stole netřese, jak je všude recenzováno...
Btw. jestli si pamatuješ, tak jsme srovnávali s LG 2253 a ten bych nebral, protože rozhodně nebude lepší, než LG 237L, ale 235P bych vzal radši... a přecijen 235P je přes 4000 a tys tuším sháněl do 4000?
EDIT: Plus jsem zapomněl, že 235P je už továrně zkalibrovaný![]()
Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 22-08-2013 v 21:58