Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: 2x1024MB pro K8Upgrade-NF3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Zdravim,
    jsou pro desku K8Upgrade-NF3
    http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/K8Upgrade-NF3/

    vhodne tyto pameti?
    http://www.ebay.com/itm/190833296290...84.m1423.l2649

    Vse se zda byt ok, tak bych se rad jen ujistil.

    Jeste mne zajima, zda-li se daji tyto pameti kingstone povazovat za znackove, kdyz byly vyrobeny v Cine? Nebo to mam brat, ze tam jen cinani nalepili nalepku? Je vubec nejaky rozdil mezi cinskyma kingstonama a nejakyma jinyma?

    Predem diky, za pripadne odlovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Moduly RAM by měli v základní desce fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Ted koukam ze deska je osazena procesorem AMD Sempron(tm) Processor 3000+ u ktereho je uvedena Bus speed 333 MHz
    http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD...A3000BOX).html

    CPUZ
    Processor 1 ID = 0
    Number of cores 1 (max 1)
    Number of threads 1 (max 1)
    Name AMD Sempron 3000+
    Codename Palermo
    Specification AMD Sempron(tm) Processor 3000+
    Package Socket 754
    CPUID F.C.2
    Extended CPUID F.2C
    Brand ID 38
    Core Stepping DH-E6
    Technology 90 nm
    Core Speed 1809.0 MHz
    Multiplier x FSB 9.0 x 201.0 MHz
    HT Link speed 804.0 MHz
    Stock frequency 1800 MHz
    Instructions sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-64
    L1 Data cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size
    L1 Instruction cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line size
    L2 cache 128 KBytes, 16-way set associative, 64-byte line size
    FID/VID Control yes
    Max FID 9.0x
    VID range 1.100 V - 1.450 V
    # of P-States 2
    P-State FID 0x2 - VID 0x12 (5.00x - 1.100 V)
    P-State FID 0xA - VID 0x06 (9.00x - 1.400 V)



    Neni proto lepsi koupit radeji RAMky pc2700 (333MHz) nez ty prvni, co jsem uvedl pc3200 (400Mhz)
    http://www.ebay.com/itm/2GB-1GB-2PCS...item2c6dc75018

    Taktovat se nebude, jde hlavne o spolehlivost stareho veterana.
    Naposledy upraveno uživatelem NeoChevy: 08-05-2013 v 20:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ty RAMky by se mely automaticky podtaktovat a kdyz to vyjde, tak z nich vytriskas lepsi casovani Misto 3-3-3-8 by to melo jet 2.5-3-3-7... Je to na tom screenu z CPUZ u inzeratu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Diky za doporuceni, vezmeme asi ty pc3200 (400Mhz) a budeme doufat, ze se sami podtaktuji, jinak to bude prusvih Jeste bych se zeptal, nemaji se ty pc3200 tendenci vice zahrivat oproti tem pc2700?
    Naposledy upraveno uživatelem NeoChevy: 09-05-2013 v 02:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Pokud se moduly RAM sami nenastaví na správné parametry, ůze je nastavit manuálně v BIOSu. K zjištění správného nastavení Ti pomůže utilita CPU-Z.
    Zahřívání modulů RAM je zcela min. a navíc čipy jsou povětšinou schopné snést teplotu okolo 90 °C. Takže bych se tím moc netrápil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2013
    Příspěvků
    19

    Nejsem zadny odbornik, vim o tom jen malo, tak radsi "2-3x merim, nez neco rezu." Beru to, ze vsichni doporucuji moduly PC3200 pokud by nekdo doporucoval jako vhodnejsi spise ty PC2700 z nejakeho zasadniho duvodu. Tak klidne pisnete. Objednam to asi az behem zitrka. Jinak zatim diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Určitě tam nebude žádný problém. Je to jako když na auto obuješ pneumatiky s vyšším rychlostním indexem než originál. Vůbec nevadí, že na nich pojedeš pomaleji. Naopak to ale problém být může.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR2: paměti Patriot LL 2x1024MB 800MHz
    Od svatymuz v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-06-2008, 10:58
  2. DDR1: nastaveni 2x1024MB RAM
    Od punkexploited v sekci Operační paměti
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 16:14