Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Zdroj Fortron Blue Storm II 500W

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Chci se zeptat ci mi zdroj Fortron Blue Storm II 500W utahne tuhle sestavu:

    CPU: AMD Phenom II X2 3.1GHz
    GPU: ASUS GTX 275 448bit
    Pameti: Kingstone 4 GB DDR3 1333MHz
    motherboard: Gigabyte GA770T-UD3

    Diky za vase nazory..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Odpověď zní "ano"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od Trpasek Zobrazit příspěvek
    Odpověď zní "ano"
    tedka mam zdroj HEDY PE550FCA a ten mi to neutahne, ne ze by se mi ani nezapnul pc ale po delsi dobe pri hrani mi to zniceho nic proste spadne jako kdyby vypli elektriku,potom se pc chvilku neda zapnout vzdycky musim cekat..

    tak si myslim ze to bude zdrojem,proto se ptam jestli ten fortron postaci..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ten tvůj stávajíci zdroj má 450 W a i když se jedná o šunt, pokud by byl zdravý tak tu sestavu utáhne také. Takže buď je něco špatně s ním nebo se zbytkem sestavy. Mohlo by to způsobovat třeba přehřívání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Jestli ho někde plánuješ koupit jako nový kus, tak nedoporučuji. Radši bych se poohlédl po SS-400ET F3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Ten tvůj stávajíci zdroj má 450 W a i když se jedná o šunt, pokud by byl zdravý tak tu sestavu utáhne také. Takže buď je něco špatně s ním nebo se zbytkem sestavy. Mohlo by to způsobovat třeba přehřívání.
    prehrivani ceho ? na grafice jsem teplotu meril pri hrani her ma do 80 stupnu

    ---------- Doplněno v 16:29 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:29 ----------

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Jestli ho někde plánuješ koupit jako nový kus, tak nedoporučuji. Radši bych se poohlédl po SS-400ET F3.
    zatim mam v planu kupovat z aukra... ale 400W zdroj pochybuju ze mi to utahne..
    Naposledy upraveno uživatelem puke: 09-05-2013 v 16:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    prehrivani ceho ? na grafice jsem teplotu meril pri hrani her ma do 80 stupnu
    A procesor ?

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    zatim mam v planu kupovat z aukra...
    Osobně jsem zrovna k nákupu zdrojů z druhé ruky celkem pesimistický. Nikdy nevíš co kdo se zdrojem dělal, v jaké sestavě "běhal". A zdroj je zrovna komponenta u které jsou skryté závady běžné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    procesor tusim nejak kolem 40-44 stupnu jestli si pamatuju dobre...

    ale pokud mi na zdroj da zaruku 1 mesic aspon, tak kdyz mi nebude vyhovovat nebo s nim neco bude zaslu mu ho zpatky a penize se mi vrati...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Použitý zdroj bez známé minulosti je nejlepší zadělání si na průšvih. Navíc co jsem se díval, ceny se moc neliší od nových.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér Avatar uživatele Trpasek
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    ale 400W zdroj pochybuju ze mi to utahne
    Kvalitní 400W zdroj to utáhne úplně s přehledem, protože reálna spotřeba tvojí sestavy se pohybuje kolem 250 - 300W. Zdroje kupovaného z druhé ruky bych se taky vyvaroval, když ceny nových nejsou nijak zvlášť vysoké. Takže ti doporučuju již zmiňovaný Seasonic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    takze i 400W fortron by to utahl ?

    ---------- Doplněno v 18:16 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:14 ----------

    a nebo http://pocitace.aukro.cz/zdroj-400w-seasonic-ss-400et-f3-oem-v-zaruce-i3215245684.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Kvalitnim 400W zdrojem se mysli Seasonic, ne Fortron.... Uplna sragora to neni, ale Seasonic je kvalitou jinde. Na zdroji se nevyplati setrit, blby 3 kila usetreny pak prinesou jen problemy!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Spíše čekej, že Ti poradíme výrobce a typ zdroje jaký koupit. Obchod musíš zvolit sám podle svého přesvědčení
    BTW Ten Seasonic jsem TI o kousek výše radil jako vhodnou alternativu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    51

    jeste jsem nasel i 500W seasonic tady je 2 roky jeste v zaruce.. http://pocitace.aukro.cz/show_item.php?item=3227942993 vzal bych rovnou asi tenhle..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od puke Zobrazit příspěvek
    jeste jsem nasel i 500W seasonic tady je 2 roky jeste v zaruce.. http://pocitace.aukro.cz/show_item.php?item=3227942993 vzal bych rovnou asi tenhle..
    No jestli jen mesic a pul starej, tak by se o tom snad i uvazovat dalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Fortron Blue Storm II 500W
    Od Fuckaroo v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2011, 14:31
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-01-2008, 01:07
  3. Stačí Fortron blue storm 2 500w
    Od haCR v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 12:12